in

Τζένιφερ Λόπες: Το “ευχαριστώ” στους fans κι η συγκίνηση

LOS ANGELES, CALIFORNIA - MARCH 22: Jennifer Lopez accepts the Icon Award onstage at the 2022 iHeartRadio Music Awards at The Shrine Auditorium in Los Angeles, California on March 22, 2022. (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Η Τζένιφερ Λόπες ήταν κεντρικό πρόσωπο στη φετινή τελετή των μουσικών βραβείων iHeartRadio κι η διάσημη τραγουδίστρια, στάθηκε ιδιαίτερα στους θαυμαστές της, οι οποίοι τη βοήθησαν να γίνει αυτό που είναι σήμερα.

“Το εκτιμώ τόσο πολύ όλο αυτό. Εύχομαι να μπορούσα να σας πω ότι το βραβείο αυτό ήταν το πιο σημαντικό για εμένα, αλλά αυτό δεν ισχύει. Και μη νομίζετε πως δε χαίρομαι με τα λαμπερά και γυαλιστερά πράγματα, γιατί είναι ψέμα. Δεν είναι, όμως, ο λόγος που το κάνω όλο αυτό. Δεν είναι αυτό που μετράει περισσότερο για εμένα. Ό,τι κάνω, το κάνω για εσάς παιδιά. Χάρη σε εσάς μπορώ και ασχολούμαι με αυτό που μου αρέσει περισσότερο στη ζωή. Είναι η μεγαλύτερη ευλογία. Είναι ένα δώρο που μου δίνεται και θέλω να σας πω ευχαριστώ για αυτό”, ανέφερε αρχικά η JLo, όντας εμφανώς συγκινημένη και συνέχισε:

“Σας ευχαριστώ όλους που έρχεστε στις συναυλίες, ακούτε ένα τραγούδι στις πλατφόρμες, βλέπετε μία ταινία, με ακολουθείτε. Εσείς παιδιά είστε εκείνοι που μου δίνετε την ευκαιρία να ζω μια ζωή που δε θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ πως θα έβγαινε αληθινή, όταν ήμουν μικρή και μεγάλωνα στο Μπρονξ.

Εσείς το κάνατε αυτό για εμένα. Κάνατε αυτό το όνειρο αληθινό. Τρέμω! Και θα είμαι πάντα ευγνώμων στον κάθε ένα και την κάθε μία σας ξεχωριστά. Δε θα το ξεχάσω ποτέ και ποτέ δε θα το έχω ως δεδομένο. Οπότε, θέλω να σας ευχαριστήσω που πιστεύετε σε εμένα όταν άλλοι άνθρωποι δεν το έκαναν, ακόμα και όταν εγώ δεν πίστευα σε εμένα. Σας ευχαριστώ που με διδάξατε ποια είμαι στα αλήθεια”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βασίλισσα Ελισάβετ: Λανσάρει το δικό της… απορρυπαντικό

Μαρίνα Βερνίκου: Το εντυπωσιακό black outfit αποτελεί inspo για όλες μας!