in

Συγκλονίζει η Δώρα Χρυσικού!

Η Δώρα Χρυσικού μίλησε στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε για την μεγάλη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

Η γνωστή ηθοποιός ήρθε αντιμέτωπη σε ένα τεράστιο σοκ σε μικρή ηλικία, είδε τη ζωή της να αλλάζει σημαντικά αλλά δεν το βάζει κάτω.

Αντίθετα, στέλνει το δικό της μήνυμα ελπίδας σε όσους ανθρώπους βρίσκονται σε ανάλογη θέση και δείχνει ότι ποτέ δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Καμία δυσκολία δεν είναι δυνατή να μας λυγίσει.

“Δεν ήταν γενναία η απόφαση να μιλήσω για το πρόβλημα της υγείας μου, αλλά ήταν μια συνειδητή απόφαση. Δεν έχω μιλήσει όμως για τους λόγους που με έκαναν να μιλήσω ανοιχτά και οι λόγοι ήταν πολλοί. Ο πρώτος είναι διότι είμαι ένας άνθρωπος πολύ ειλικρινής και διαφανής με την έννοια πως δεν έχω μια άλλη ιδιωτική εικόνα. Έτσι διατηρώ και την ηρεμία μου και δεν νιώθω κατακερματισμένη. Από μικρή είμαι πολύ ευαισθητοποιημένη σε σχέση με την ορατότητα των ανθρώπων, την ισότητα σε διάφορες κοινωνικές ομάδες παλέυω για αυτό σε όλη μου την ζωή. Πιστεύω ότι είναι ο μόνος τρόπος για να ζήσουμε κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Ίσως αν δεν έκανα τη σειρά να μην το έλεγα γιατί εκείνη την στιγμή ίσως να ένιωθα πως δεν υπάρχει λόγος να το πρω. Παίζοντας όμως σε μια σειρά που βλέπεις καθημερινά, θα έβλεπε ο κόσμος ότι η εικόνα αυτού του ανθρώπου αλλάζει. Δεν θα μπορούσα λοιπόν να μην το κάνω. Ο δεύτερος λόγος που το έκανα είναι γιατί το όφειλα ηθικά στους συνεργάτες μου. Και το όφειλα ηθικά γιατί διαγνώσθηκα με αυτό το πράγμα μετά ακριβώς από τον πιλότο”, ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ αυτή την περίοδο την απολαμβάνουμε στη γνωστή σειρά του Mega “Γη της Ελιάς”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Δέσποινα Βανδή είναι στα καλύτερά της κι αυτό δεν κρύβεται!

Η Έλενα Κρίστενσεν κόβει την ανάσα στα 52 της!