in

Πριγκίπισσα Victoria: Το σχόλιο μετά τη συνάντηση με την Kate και τον William

Η πριγκίπισσα Victoria έκανε ένα σπάνιο σχόλιο για την πριγκίπισσα της Ουαλίας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου μεταξύ άλλων, συναντήθηκε και με τον William και την Kate.

“Είναι καλοί άνθρωποι, που κάνουν πολλά για τη χώρα τους”, ανέφερε η πριγκίπισσα Victoria, όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton κατά τη συνάντησή τους.

Μιλώντας στην Jenny Alexandersson και τη σουηδική εφημερίδα Aftonbladet η διάδοχος του ισπανικού θρόνου, πρόσθεσε:”Είναι πάντα διασκεδαστικό. Έχουμε πολλά κοινά και μοιάζει πάντα φυσικό και εύκολο να συναντιόμαστε. Είναι καλοί άνθρωποι που κάνουν πολλά για τη χώρα τους. Ανταλλάσσουμε σκέψεις και ιδέες και μοιραζόμαστε πολλά ενδιαφέροντα”.

Ο πρίγκιπας William και η πριγκίπισσα Catherine υποδέχτηκαν θερμά το πριγκιπικό ζευγάρι της Σουηδίας και την πρώτη ημέρα της επίσκεψής τους βρέθηκαν στην pub The Three Blackbirds στο Newmarket, ενώ τη δεύτερη μέρα επισκέφθηκαν το Παλάτι του Windsor πριν ταξιδέψουν στο κέντρο εκπαίδευσης Stanta στην ανατολική Αγγλία.

Η πριγκίπισσα Victoria και ο πρίγκιπας Daniel παρακολούθησαν την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου το The Royal Variety Performance μαζί με το πριγκιπικό ζευγάρι της Ουαλίας κι όπως φαίνεται, το ταξίδι αυτό τους άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Camille Rowe: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο Λος Άντζελες

Amal Clooney: Η τρυφερή κίνηση του συζύγου της στο κόκκινο χαλί