in

Πριγκίπισσα Charlotte: Η τρυφερή στιγμή που έγινε viral

Το τελευταίο διάστημα η Kate Middleton βρίσκεται στο επίκεντρο, με αφορμή την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και η κατάσταση της υγείας της αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης στη Μεγάλη Βρετανία κι όχι μόνο.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες η Kate μονοπώλησε το ενδιαφέρον και για έναν ακόμη, πολύ πιο σπουδαίο λόγο, με αφορμή ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την πριγκίπισσα Charlotte.

@princess__jo #royalfamily#fyp#viral#jdsummerdrip #booktok ♬ original sound – Jojo💜💜

Πρόκειται για ένα video από το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο, τώρα που η Kate είναι στο επίκεντρο έχει κατακλύσει τα social media και σε αυτό, τη βλέπουμε να φτιάχνει με τρυφερότητα τα μαλλιά της κόρης της στην πρώτη της εμφάνιση στο royal box του Wimbledon.

Για εκείνη την εμφάνιση, η Kate είχε επιλέξει ένα έντονο πράσινο φόρεμα με την μοβ και πράσινη καρφίτσα του Wimbledon στο στήθος της, ενώ η πριγκίπισσα Charlotte ένα μπλε φλοράλ φόρεμα.

Όσο επιβαρυμένο κι αν είναι το πρόγραμμά της, η Kate φροντίζει πάντα να αφιερώνει χρόνο στα παιδιά της, ενώ τώρα που βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσής της, η οικογένειά της είναι συνεχώς στο πλευρό της…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Saoirse Ronan: Παραδίδει τα πιο σημαντικά μαθήματα ζωής

Shannen Doherty: “Η θεραπεία μοιάζει με… θαύμα”