in

Πριγκίπισσα Ευγενία: Η αποκάλυψη για τα φοιτητικά της χρόνια

Μπορεί να μην αποκαλύπτει συχνά λεπτομέρειες γύρω από την προσωπική της ζωή, ωστόσο, αυτή τη φορά η πριγκίπισσα Ευγενία έκανε τη διαφορά και μοιράστηκε μια συναρπαστική λεπτομέρεια από την εποχή που ήταν φοιτήτρια.

Η 33χρονη πριγκίπισσα και η συμπαρουσιάστρια της, Julia de Boinville, φιλοξένησαν στο στούντιο τον κιθαρίστα των OneRepublic, Zach Filkins, στη φιλανθρωπική σειρά εκπομπών Podcast της οργάνωσης The Anti-Slavery Collective, Floodlight.

Στο πλαίσιο της κουβέντας τους, η Ευγενία αποκάλυψε πώς μια από τις επιτυχίες του συγκροτήματος εξελίχθηκε σε εξαιρετικά καθοριστικό τραγούδι για τη δική της ζωή, σημειώνοντας πως:

“Πρέπει να σας πω ότι ερευνώντας όλα όσα έχετε κάνει εσείς κατά τη διάρκεια της καριέρας σας κι εξετάζοντας τα πάντα για τη δισκογραφία σας, προφανώς μερικά τραγούδια ξεχωρίζουν πραγματικά στο μυαλό και τη ψυχή μου. Ένα από αυτά που έχουν καθορίσει τα δικά μου φοιτητικά χρόνια και της Julia ήταν το Apologize με τον Timbaland”.

Η Ευγενία αποφοίτησε το 2012 με πτυχίο στην Αγγλική Λογοτεχνία και την Ιστορία της Τέχνης από το Πανεπιστήμιο του Newcastle, ενώ σήμερα, είναι διευθύντρια στην γκαλερί τέχνης Hauser & Wirth.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Monica Bellucci: Αυτό το άρωμα δεν αποχωρίζεται η πιο σαγηνευτική γυναίκα στον πλανήτη

Adriana Lima: Η αποστομωτική απάντηση για τις αισθητικές επεμβάσεις