in

Πριγκίπισσα Άννα: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Η πριγκίπισσα Άννα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά από περίπου μία εβδομάδα νοσηλείας στο Southmead Hospital στο Bristol. 

Η 73χρονη “υπέστη μικροτραυματισμούς και διάσειση” από ένα περιστατικό στο οποίο ενεπλάκη ένα άλογο, με το Παλάτι του Buckingham να ανακοινώνει ότι η πριγκίπισσα επέστρεψε στην κατοικία της στο Gatcombe Park μετά από πέντε μέρες που πέρασε στο νοσοκομείο. 

“Θα ήθελα να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες σε όλη την ομάδα του Southmead Hospital για τη φροντίδα τους, τον επαγγελματισμό και την ευγένεια κατά τη διάρκεια της σύντομης νοσηλείας της συζύγου μου”, ανέφερε ο Sir Tim Laurence μετά το εξιτήριό της.

Η αδερφή του βασιλιά Καρόλου εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Κυριακή μετά το ατύχημα που είχε στην κατοικία της στο Γκλουστερσάιρ την ίδια μέρα και όλες αυτές τις ημέρες, δέχθηκε μία σειρά από επισκέψεις στο νοσοκομείο, με τα αγαπημένα της πρόσωπα να βρίσκονται διαρκώς κοντά της.

“Η Αυτού Υψηλότητά της παραμένει στο Southmead Hospital του Bristol, ως μέτρο πρόληψης για παρακολούθηση και αναμένεται να έχει ταχεία και πλήρη ανάρρωση. Ο βασιλιάς ενημερώνεται συνεχώς για την κατάστασή της και στέλνει μαζί με όλη τη βασιλική οικογένεια την ειλικρινή του αγάπη και ευχές για τη γρήγορη ανάρρωση της πριγκίπισσας”, ανέφερε χαρακτηριστικά το Buckingham σε ανακοίνωσή του λίγο μετά το ατύχημα και πλέον, η πριγκίπισσα μπαίνει στο στάδιο της ανάρρωσης.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Meghan Markle: To backstage video από τη φωτογράφισή της στο Λος Άντζελες

Scrub o’clock: Απολέπιση στο σπίτι με τον πιο εύκολο τρόπο!