in

Πρίγκιπας Harry: Η απίστευτη εξομολόγηση για τον θάνατο της Diana

Ο πρίγκιπας Harry έχει βιώσει πολλά διαφορετικά στάδια στη ζωή του και όπως έχει πει πολλές φορές, ο θάνατος της Diana τον “σημάδεψε”.

Η μητέρα του, έφυγε από τη ζωή στις 31 Αυγούστου του 1997 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι σε ηλικία 36 ετών, με τον William να είναι τότε 15 ετών και τον Harry, 12.

Ο θάνατος της Diana αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα θέματα της εποχής, καθώς “πάγωσε” ολόκληρος ο πλανήτης, με τον Harry να μιλάει τώρα ανοικτά για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του.

“Προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι το άτομο που έχασες σε θέλει ή χρειάζεται να είσαι λυπημένος όσο το δυνατόν περισσότερο, προκειμένου να αποδείξεις ότι σου λείπει. Αλλά μετά έρχεται η συνειδητοποίηση ότι όχι, θέλει να είσαι χαρούμενος”, ανέφερε αρχικά ο Harry.

Παράλληλα, στη συνέχεια της τοποθέτησής του παραδέχτηκε ότι δεν ήθελε να μιλάει για τη μητέρα του με κανέναν, καθώς ακούγοντας απλά το όνομά της, δυσκολευόταν να το διαχειριστεί, με τον Harry να προσθέτει πως: “Από τη στιγμή που αποφάσισα, ότι θέλω να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα κι άρχισα να απολαμβάνω τη ζωή. Αν αποφασίσεις να το καταπιέσεις για πολύ καιρό, θα αρχίσει να σε “τρώει” μέσα σου. Αυτό δεν είναι βιώσιμο”.

Ο Harry μας δείχνει για μία ακόμη φορά πως έχει περάσει πολλά στη ζωή του και δεν ήταν πάντα εύκολο να διαχειριστεί το οτιδήποτε…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Kim Kardashian – Kendall Jenner: Ποιο νησί της Ελλάδας επέλεξαν για τις διακοπές τους;

Jane Fonda: Γιατί τηλεφώνησε στην Jennifer Lopez;