in

Οlena Zelenska: Η ειλικρινής εξομολόγηση για το γάμο της

Η Olena Zelenska έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο CNN για τον γάμο της με τον Ουκρανό Πρόεδρο, Volodymyr Zelensky και -μεταξύ άλλων- μίλησε για την επίδραση του πολέμου στις διαπροσωπικές σχέσεις των ανθρώπων.

Εξαιτίας του πολέμου, η Πρώτη Κυρία της χώρας και ο σύζυγός της δεν μπορούν να συναντηθούν για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ενώ ακόμη κι όταν βρίσκονται, τα πράγματα -προφανώς- δεν μπορούν να είναι όπως πριν.

“Δεν είναι μια φυσιολογική σχέση όταν τα παιδιά δεν μπορούν να δουν τον πατέρα τους και πρέπει να του μιλούν στο τηλέφωνο. Η σχέση μας είναι σε παύση όπως είναι και για πολλούς Ουκρανούς. Περιμένουμε να είμαστε ξανά μαζί, να περνάμε τα απογεύματα μαζί, να μιλάμε με τα παιδιά για τα ζητήματά τους”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Olena Zelenska.

Σε προηγούμενη συνέντευξή της, η Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας είχε μιλήσει ξανά για την απόσταση που υπάρχει με τον άνδρα της, σημειώνοντας: “Λέμε πάντα αντίο την πρώτη μέρα. Και τους επόμενους δύο μήνες είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε μόνο στο τηλέφωνο. Είναι πολύ δύσκολο να κρατήσουμε για πέντε μήνες. Πρέπει να συσσωρεύσουμε τη δύναμή μας, να κρατήσουμε την ενέργειά μας”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Barack – Michelle Obama: Τα συγκινητικά posts για την κόρη τους

Charles Spencer: Η ξεχωριστή φωτογραφία κι η Diana