in

Ο Κιάνου Ριβς μας έκανε (ξανά) να υποκλιθούμε στον χαρακτήρα του

Ο Κιάνου Ριβς έχει δείξει σε πολλές περιπτώσεις πως διαθέτει έναν μοναδικό χαρακτήρα και δεν είναι τυχαίο, το γεγονός ότι όλοι οι άνθρωποι του Hollywood τον εκτιμούν ιδιαίτερα.

Ο πασίγνωστος ηθοποιός, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της πρώην συμπρωταγωνίστριας του, Ντρου Μπάριμορ και μίλησε με πολύ όμορφα λόγια γι’ αυτήν, σε μία μοναδική στιγμή.

Μεταξύ άλλων, η βραβευμένη ηθοποιός, αποκάλυψε πως ο Κιάνου Ριβς της είχε κάνει το πιο όμορφο δώρο για τα 16α γενέθλιά της, πηγαίνοντάς την βόλτα με τη μηχανή του.

“Με πήγες την καλύτερη βόλτα της ζωής μου. Ένιωθα τόσο ελεύθερη, ήμουν ένας τόσο ελεύθερος άνθρωπος. Και ήταν ακριβώς εκείνη η στιγμή που αγάπησα την ζωή και ήμουν τόσο ευτυχισμένη, που κράτησα αυτή την γλυκιά ανάμνηση μέχρι σήμερα, γιατί όσο μεγαλώνουμε, τόσο πιο δύσκολο γίνεται το να νιώσουμε ξανά έτσι. Στο τέλος της ημέρας το μόνο που έχει σημασία είναι η αγάπη, έτσι δεν είναι;”, ρώτησε η Μπάριμορ για να απαντήσει ο Ριβς:

“Εάν δεν είναι έτσι, τότε έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Όχι μόνο προσωπικά αλλά και ως κοινωνία. Εάν αγαπάς, τότε πρέπει να παλεύεις για την αγάπη σου. Γιατί διαφορετικά, τι είδους αγάπη είναι αυτή; Οι άνθρωποι θεωρούμε τόσο φυσιολογικό να παλεύουμε για την ζωή μας, για το τι είναι αληθινό και τι όχι, να μαχόμαστε απέναντι σε όπλα, αλλά όχι για την αγάπη. Νομίζω πως όλοι μας μπορούμε να ταυτιστούμε με αυτό”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Χάλι Μπέρι είναι η πιο εντυπωσιακή… Κλεοπάτρα

Η JLo φόρεσε το πιο σικ μαύρο παλτό