in

Μαύρα στίγματα; 3 θαυματουργές DIY face masks με λεμόνι!

Τα μαύρα στίγματα αποτελούν έναν μεγάλο… εφιάλτη για τις περισσότερες γυναίκες και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι πολλές φορές ψάχνουμε τον τρόπο, για να τα αποχαιρετήσουμε.

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερες celebrities λένε ένα μεγάλο “ναι” στις DIY συνταγές που φτιάχνουν οι ίδιες, με απλά υλικά που βρίσκονται στην κουζίνα τους κι ίσως ήρθε η ώρα να τις ακολουθήσουμε κι εμείς.

Σύμμαχός μας στη “μάχη” με τα μαύρα στίγματα είναι το λεμόνι κι εμείς, σας παρουσιάζουμε τρεις DIY face masks που θα κάνουν… θαύματα!

Με λεμόνι και ελαιόλαδο

Αναμείξτε 3 σταγόνες ελαιόλαδο με μερικές σταγόνες από φυσικό χυμό λεμονιού. Απλώστε στο πρόσωπο τη μάσκα, αφήστε τη να δράσει για 10 λεπτά και έπειτα ξεπλύνετε με δροσερό νερό.

Λεμόνι και ζάχαρη

Αναμείξτε μερικές σταγόνες λεμόνι με μια κουταλιά ζάχαρη. Απλώστε στο πρόσωπο τρίβοντας με απαλές κυκλικές κινήσεις. Ξεπλύνετε με δροσερό νερό.

Λεμόνι, γιαούρτι και βρώμη:

Ανακατέψτε δύο κουταλιές γιαούρτι με 3 κ.σ. νυφάδες βρώμης και 1 κ.γ. λεμόνι. Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπο κι αφήστε τη να δράσει για 20 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με δροσερό νερό.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Rosie Huntington-Whiteley: Το flashback κι η εκπληκτική ομοιότητα

Αlexandria Ocasio-Cortez: Ο βιασμός κι οι αμβλώσεις