in

Λαμπερό δέρμα; Αυτά είναι τα tips που πρέπει να υιοθετήσετε

Με το θερμόμετρο να ανεβαίνει, το πρόσωπο και το σώμα μας έχουν ανάγκη από extra φροντίδα και περιποίηση.

Σίγουρα, αυτό το διάστημα είναι πολύ σημαντικό να εφαρμόζετε τα κατάλληλα products, ωστόσο, είναι εξίσου σημαντικό να αλλάξετε λίγο και τις συνήθειές σας για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Εμείς σας παρουσιάζουμε μερικά εύκολα tips, που πρέπει να υιοθετήσετε και θα κάνουν τη διαφορά!

Drink your water

Το νερό είναι απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία των κυττάρων του δέρματος κι είναι σημαντικό, να πίνετε περίπου 2 λίτρα κάθε μέρα.

Face masks

Σύμμαχός σας σε αυτό το διάστημα είναι οι face masks, που χαρίζουν στο δρέμα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται, ενυδατώνουν και παρέχουν την κατάλληλη θρέψη και φροντίδα. Επιλέξτε αυτές που σας ταιριάζουν και δείτε την επιδερμίδα σας να αλλάζει.

Scrub

Η απολέπιση είναι πολύ σημαντική για το δέρμα και το ίδιο ισχύει και τώρα. Κάθε 30 περίπου ημέρες, το δέρμα μας ανανεώνει τα νεκρά κύτταρα με νέα και έτσι διατηρεί τη λάμψη του, ωστόσο είναι σημαντικό να του δίνουμε κι εμείς ένα extra boost. Με την απολέπιση, απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα και μοιάζει πιο καθαρό από ποτέ.

Diet

Η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο και για το δέρμα μας κι οι τροφές που περιέχουν βιταμίνες κι αντιοξειδωτικά, χαρίζουν λάμψη κι ενυδάτωση σε βάθος. Συγκεκριμένα, η βιταμίνη C, είναι ευεργετική για το δέρμα, ενώ φρούτα όπως το πορτοκάλι, το ρόδι και το μάνγκο, δε θα πρέπει να λείπουν από τη διατροφή σας.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lexi Underwood: Μοιράζεται το απόλυτο girls-night-out makeup

Glowy skin: Έτσι θα αποκτήσετε το δέρμα των ονείρων σας