in

Κρίσι Τέιγκεν: Η προσπάθεια να μείνει έγκυος και το παράπονο

Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο η Κρίσι Τέιγκεν κι ο Τζον Λέτζεντ έχασαν το τρίτο τους παιδί, τον Τζακ, όταν το μοντέλο απέβαλε στην 20η εβδομάδα της εγκυμοσύνης του.

Το ζευγάρι μπορεί να έχει άλλα δύο παιδάκια, ωστόσο, θέλει να μεγαλώσει την οικογένειά του κι όπως ανακοίνωσε, προσπαθεί ξανά με θεραπείες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Η Τέιγκεν μοιράστηκε το δύσκολο ταξίδι της μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram κι αποκάλυψε ότι υποβάλλεται σε έναν ακόμα κύκλο τεχνητής γονιμοποίησης, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

“Ειλικρινά, δε με ενοχλούν οι ενέσεις… με κάνουν να νιώθω σαν να είμαι γιατρός ή χημικός, αλλά το πρήξιμο είναι απαίσιο”.

Όσο για την ερώτηση που δε θέλει να ακούσει ποτέ ξανά; Απαντώντας σε ένα σχόλιο, το μοντέλο ανέφερε:

“Σας παρακαλώ, σταματήστε να ρωτάτε αν είμαι έγκυος. Το ξέρω ότι το λέτε από τον ενθουσιασμό σας, με καλές προθέσεις, αλλά με κάνει και νιώθω χάλια γιατί είμαι το αντίθετο της εγκύου.

Σταματήστε επίσης να ρωτάτε οποιαδήποτε αν είναι έγκυος. Το έγραψα σε σχόλια και είχα αντιδράσεις, γιατί το ίντερνετ είναι μια τρέλα, αλλά καλύτερα να σας το πω εγώ παρά κάποια άλλη, άτυχη γυναίκα που θα σας κοιτάξει με δάκρυα στα μάτια”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Batman: Κυκλοφόρησε το νέο trailer κι είναι καθηλωτικό!

Λίλα Μος: Ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της κι εντυπωσιάζει