in

Katy Perry: Αυτά είναι τα μεγάλα wellness μυστικά της

H Katy Perry μοιάζει να είναι στα καλύτερά της στα 37 της, ωστόσο, όπως όλες οι γυναίκες έχει κι αυτή τα δικά της “μυστικά”, που τη βοηθούν να διατηρείται σε άψογη φόρμα.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μίλησε στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε για τη ρουτίνα που ακολουθεί, αλλά και για την προπόνησή της στο γυμναστήριο.

“Αυτή τη στιγμή, ετοιμάζομαι για μια μεγάλη σειρά συναυλιών στο τέλος της χρονιάς στο Λας Βέγκας, οπότε πηγαίνω στο γυμναστήριο περίπου τρεις με πέντε φορές την εβδομάδα, κάνοντας ασκήσεις ενδυνάμωσης και βάρη. Μας αρέσει επίσης να κάνουμε πεζοπορία. Ο Orlando έχει ένα από αυτά τα σακίδια πεζοπορίας στα οποία μπορούμε να βάλουμε την Daisy και της αρέσει πολύ”, εξήγησε.

Από τη δική του μεριά, ο προπονητής της σημειώνει πως: “Η Katy στοχεύει στο να ασκείται πέντε ημέρες την εβδομάδα, κάνοντας σύντομες, υψηλής έντασης ασκήσεις, μεταξύ των οποίων lunges και hip thrusts. Αυτές ενισχύουν το μεταβολισμό της και μπορούν να γίνουν οπουδήποτε”.

Όσο για τη διατροφή της; Η ημέρα της Η ίδια ξεκινάει με ένα συγκεκριμένο ρόφημα: “Πίνω δυο περίεργα ποτά ή υγιεινά παρασκευάσματα το πρωί πριν τον καφέ μου. Ένα ρόφημα νιασίνης, που με κάνει κόκκινη και κάνει το αίμα να κινείται και μερικές φορές μπορεί να πιω χυμό σέλινου, που ενεργοποιεί το σώμα. Χρειαζόμαστε όλη τη βοήθεια που μπορούμε να λάβουμε”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πεντανόστιμο τυρόψωμο χωρίς μίξερ

Πριγκίπισσα Ευγενία: Περιμένει το δεύτερό της παιδί