in

Θρυλικός Djokovic: Έφτασε τους 24 major τίτλους!

Είναι ένας τενίστας με τεράστια αξία. Είναι ένας τενίστας με μοναδικό mentality που έχει πετύχει σπουδαία πράγματα.

Ο Novak Djokovic έγραψε για μία ακόμη φορά ιστορία, κερδίζοντας με 3-0 σετ (6-3, 7-6(5), 6-3) σε 3 ώρες και 17 λεπτά τον Daniil Medvedev, για να κατακτήσει το US Open για τέταρτη φορά στην καριέρα του. Μοναδικός!

Ο Nole έδειξε ξανά σε όλο τον κόσκο πως είναι ικανός για ακόμη περισσότερα, για ακόμη πιο σπουδαία πράγματα. Έφτασε τους 24 major τίτλους στην καριέρα του κι όσο κι αν προσπάθησε να τον δυσκολέψει ο Ρώσος αντίπαλός του, στο τέλος ήταν αυτός που χαμογέλασε, καθώς βρήκε απαντήσεις ακόμη και στις στιγμές που δέχθηκε τεράστια πίεση.

Είδε το κοινό της Νέας Υόρκης να τον αποθεώνει, αλλά και πολλούς A-listers, που θέλησαν να παρακολουθήσουν από κοντά τον μεγάλο τελικό και στο τέλος, ξέσπασε κι αυτός. Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και παίρνοντας στην αγκαλιά του την κόρη του, πανηγύρισε μία τεράστια επιτυχία.

Ο Nole τίμησε παράλληλα και τη μνήμη του αδικοχαμένου, Kobe Bryant, με τον οποίο είχε μία στενή φιλική σχέση, σε αρκετά φορτισμένο κλίμα και κάπως έτσι, επετεύχθη ένας ακόμη μεγάλος του στόχος, για να ακολουθήσουν ακόμη περισσότεροι…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Jennifer Garner: Πώς αντιμετωπίζει τα TikTok trends;

Hailey Bieber: Μας δείχνει step by step το απόλυτο strawberry look