in

Γιώργος Λάνθιμος: Ποια είναι η νέα ταινία-έκπληξη που ετοιμάζει;

Είναι ένας σκηνοθέτης που έχει συνδέσει το όνομά του με σπουδαίες επιτυχίες. Είναι ένας άνθρωπος με απίστευτο ταλέντο και μοναδική ματιά.

Ο Γιώργος Λάνθιμος, βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο όλο το τελευταίο διάστημα και τώρα, μας ετοιμάζει κάτι νέο. Ποιο θα είναι το next step του;

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, η νέα του δημιουργία θα έχει τίτλο “Bugonia” και θα βασίζεται στην κωμωδία επιστημονικής φαντασίας της Νότιας Κορέας “Save the Green Planet!” του 2003, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Jang Joon-Hwan.

Το σενάριο επικεντρώνεται σε “δύο νεαρούς άνδρες που έχουν εμμονή με τις θεωρίες συνωμοσίας και απαγάγουν την ισχυρή διευθύνουσα σύμβουλο μιας μεγάλης εταιρίας, πεπεισμένοι ότι είναι εξωγήινη και έχει σκοπό να καταστρέψει τη Γη” και για μία ακόμη φορά, ο Λάνθιμος θα ενώσει τις δυνάμεις του, με την -βραβευμένη με Oscar- Emma Stone, αλλά και με τον Jesse Plemons.

Η πασίγνωστη ηθοποιός του Hollywood και ο Έλληνας σκηνοθέτης, ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν μία ακόμη κοινή τους δημιουργία, που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα γνωρίσει τεράστια επιτυχία.

Την παραγωγή της νέας ταινίας, έχουν αναλάβει -μεταξύ άλλων- ο Ed Guiney κι ο Andrew Lowe μέσω της “Element Pictures”, ενώ η ένατη μεγάλου μήκους ταινία του Λάνθιμου, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις αρχές του Νοέμβρη του 2025.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Sacai: Παρουσίασε τις νέες collection στο Παρίσι

Nicole Kidman: Η επέτειος γάμου και το τρυφερό μήνυμα