in

Αnne Hathaway: Το μυστικό για πιο ζουμερά χείλη που έγινε viral

Η Anne Hathaway δημιούργησε πριν από μερικές εβδομάδες λογαριασμό στο TikTok και ήδη, έχει καταφέρει να γίνει viral. Πώς το έκανε αυτό;

Η γνωστή ηθοποιός, πόσταρε ένα video από το backstage της νέας καμπάνιας της Shiseido, στην οποία πρωταγωνιστεί και σε αυτό, αποκαλύπτει στους followers της το αγαπημένο της trick ομορφιάς για πιο ζουμερά χείλη, ενώ ο hairstylist της, Adir Abergel, τη χτενίζει.

@annehathaway

The more you know 🌠 #liptok

♬ Lips Are Movin – Meghan Trainor

“Είμαστε εδώ για να γυρίζουμε τη νέα καμπάνια Shiseido, η οποία είναι υπέροχη. Μπαίνουμε στο set και ρίχνω μια ματιά στην οθόνη και παρατήρησα ότι το άνω χείλος μου φαινόταν λίγο, δεν ξέρω, λίγο μαραμένο; Έτσι, ζήτησα από τον Adir μια ένα τσιμπιδάκι μαλλιών. Το ξέρω ότι είπα τσιμπιδάκι μαλλιών… δεν είναι τσιμπιδάκι μαλλιών, είναι φουρκέτα κι αυτό έχει σημασία”, ανέφερε η Anne και στη συνέχεια, εξήγησε το μυστικό της.

Στην πραγματικότητα, η ηθοποιός χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο tool, προκειμένου να “τσιμπίσει” απαλά τα χείλη της, ενισχύοντας έτσι την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή και κάνοντάς τα να δείχνουν πιο σαρκώδη.

“Όλοι με κοιτούσαν σαν να έχω τρία κεφάλια”, συνεχίζει στο video η Anne, συμβουλεύοντας όσους θέλουν να την ακολουθήσουν, να το κάνουν με προσοχή και απαλές κινήσεις.

“Μην ασκήσετε υπερβολική πίεση και μην το κάνετε για παραπάνω από 30 δευτερόλεπτα. Αν βγει αίμα, το έχετε παρακάνει. Είναι απλά κάτι για να “ξυπνήσετε” το άνω χείλος σας”, κατέληξε και μάλλον, θα πρέπει να το δοκιμάσουμε κι εμείς!

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Goldie Hawn: Σκέφτεται να κάνει ταινία τη ζωή της

Rebel Wilson: Επέλεξε την Ελλάδα για τις διακοπές της