in

Απέραντη θλίψη: “Έφυγε” ο Matthew Perry

Τον γνωρίσαμε ως Chandler Bing μέσα από τον iconic ρόλο του στα “Φιλαράκια” κι από την πρώτη στιγμή κέρδισε μία θέση στην καρδιά μας. Ο Matthew Perry -ωστόσο- δε βρίσκεται πια μαζί μας…

Ο διάσημος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή μόλις στα 54 του χρόνια, στην κατοικία του στο Λος Άντζελες και βύθισε στο πένθος όλο το Hollywood και τους ανθρώπους που τον γνώρισαν μέσα από τους ρόλους του.

“Είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατο του αγαπημένου μας φίλου Matthew Perry. Ο Matthew ήταν ένας απίστευτα προικισμένος ηθοποιός και ανεξίτηλο μέλος της οικογένειας της Warner Bros. Television Group”, σημείωσε μεταξύ άλλων τα ξημερώματα η Warner Bros στο CNNi.

Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στο υδρομασάζ της κατοικίας του στο Λος Άντζελες κι ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες του θανάτου του. Αυτό που είναι -για την ώρα- σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ενώ δεν εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες.

Η ζωή του ήταν αρκετά δύσκολη και περιελάμβανε σημαντικά σκαμπανεβάσματα, καθώς -μεταξύ άλλων- πάλεψε με πολλούς εθισμούς, αλλά τα κατάφερε. “Έφυγε” στο σπίτι του και κάπως έτσι, εμείς θα τον θυμόμαστε για πάντα μέσα από τις ατάκες που άφησαν εποχή…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Vanessa Kirby: Μοιράζεται τα δικά της career tips

Melissa Satta: Μας δείχνει το απόλυτο glowy makeup look