in

Χέιλι Μπίμπερ: Στο νοσοκομείο με εγκεφαλική θρόμβωση!

Λίγες ημέρες μετά τη γνωστοποίηση της είδησης ότι ο Τζάστιν Μπίμπερ βρέθηκε θετικός στον Covid-19, η Χέιλι Μπίμπερ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκοεμίο του Palm Springs έπειτα από ξαφνική διαταραχή στον εγκέφαλο.

Το διάσημο μοντέλο, τοποθετήθηκε ανοικτά γι’ αυτό που της συνέβη, σημειώνοντας στα social media πως χρειάστηκε να νοσηλευτεί καθώς το πρωί της περασμένης Πέμπτης, εμφάνισε συμπτώματα παρόμοια με εκείνα του εγκεφαλικού επεισοδίου.

Όπως σημείωσε σε δημοσίευση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πλέον έχει λάβει εξιτήριο και αναρρώνει επιτυχώς στο σπίτι.

“Το πρωί της Πέμπτης καθόμουν για πρωινό με τον σύζυγό μου όταν άρχισα να έχω συμπτώματα εγκεφαλικού και μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως υπέστη ένα πολύ μικρό θρόμβο στον εγκέφαλό μου, που προκάλεσε μικρή έλλειψη οξυγόνου, όμως το σώμα μου το ξεπέρασε μόνο του κι επανήλθα πλήρως μέσα σε μερικές ώρες. Παρότι πρόκειται για μια από τις πιο τρομακτικές στιγμές που έχω βιώσει, είμαι σπίτι τώρα και είμαι καλά. Επίσης είμαι ευγνώμων σε όλους τους απίθανους γιατρούς και νοσηλευτές που με φρόντισαν”, ανέφερε η Χέιλι στο μήνυμά της.

Φυσικά, οι γιατροί συνεχίζουν να παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας της, ακόμη και κατά την παραμονή της στο σπίτι, ενώ προκαλεί μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι εμφάνισε αυτό το πρόβλημα σε τόσο νεαρή ηλικία.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

BAFTA Awards: Οι ενδυματολογικές συστάσεις με φόντο τη λαμπερή τελετή

Κιμ Καρντάσιαν: Η πρώτη φωτογραφία με το νέο της σύντροφο είναι γεγονός!