in

Χάρι και Μέγκαν έστειλαν μήνυμα στήριξης στους Ουκρανούς

Η κατάσταση στην Ουκρανία κι η στάση της Ρωσίας και του Βλαντιμίρ Πούτιν αποτελούν θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο, με τον πλανήτη να παρακολουθεί τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα.

Ο πρίγκιπας Χάρι κι η Μέγκαν Μαρκλ έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, δημοσιεύοντας μία ανακοίνωση στο website του Archewell.

Το ζεύγος εξέφρασε τη στήριξή του στο λαό της Ουκρανίας, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως:

“Στηρίζουμε τους ανθρώπους στην Ουκρανία ενάντια στην παραβίαση του διεθνούς και ανθρωπιστικού δικαίου και ενθαρρύνουμε την παγκόσμια κοινότητα και τους ηγέτες να κάνουν το ίδιο”.

Αυτή είναι μία από τις πολλές αντιδράσεις που υπήρξαν από την στιγμή που ο Πούτιν προανήγγειλε την εισβολή στην Ουκρανία, με τον Τζο Μπάιντεν από τη δική του μεριά να αναφέρει:

“Ο Πρόεδρος Πούτιν επέλεξε έναν προμελετημένο πόλεμο που θα φέρει καταστροφικές απώλειες ανθρώπινης ζωής και πόνο. Η Ρωσία είναι υπεύθυνη για τους θανάτους και την καταστροφή που θα φέρει αυτός ο πόλεμος και οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί της θα απαντήσουν με έναν ενωμένο και αποφασιστικό τρόπο. Ο κόσμος θα κρατήσει υπόλογη την Ρωσία”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σαρλίν: Το νέο project και το σχόλιο που δεν… έγινε

Τομ Χάρντι: Η απάντηση στην Θερόν για το Mad Max