in

Χάλι Μπέρι: Αποχαιρέτησε τον Σίντνεϊ Πουατιέ

Η είδηση του θανάτου του Σίντνεϊ Πουατιέ σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, με τον θρυλικό ηθοποιό να αφήνει την τελευταία του πνοή στα 94 του χρόνια.

Η Χάλι Μπέρι, ήταν από τους ηθοποιούς που τον αποχαιρέτισαν μέσα από τα social media, αναφέροντας χαρακτηριστικά στο λογαριασμό της στο Instagram:

“Αγαπητέ μου Σίντνεϊ, ένα τεράστιο κομμάτι της ψυχής μου κλαίει στο θάνατό σου. Στα ενενήντα τέσσερα χρόνια σου σε αυτόν τον πλανήτη, άφησες ένα ανεξίτηλο σημάδι με το εξαιρετικό σου ταλέντο, ανοίγοντας το δρόμο ώστε οι Αφροαμερικάνοι να φανούν και να ακουστούν στην πληρότητα αυτού που είμαστε. Ήσουν ένας εμβληματικός πρωτοπόρος. 

Η ζωή σου ήταν μια ωραία ζωή. Μεγάλωσα έχοντας εσένα ως πρότυπο και θα θυμάμαι πάντα την ημέρα που σε γνώρισα για πρώτη φορά. Είναι η μόνη φορά στη ζωή μου που με άφησαν άφωνη! Εκεί κάθισα, με τα λόγια μου κολλημένα μεταξύ τους, και ήσουν τόσο ευγενικός και γοητευτικός τότε, όπως ήσουν όλες τις δεκαετίες της φιλίας μας, που ακολούθησαν. Αναπαύσου εν ειρήνη, αγαπημένε Σίντνεϊ. Είσαι και θα είσαι πάντα το πραγματικό μέτρο ενός άντρα” σημείωσε στην λεζάντα της δημοσίευσής της.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κιμ Καρντάσιαν: Ποζάρει με μπικίνι και μας δείχνει το κορμί της

Πρίγκιπας Κάρολος: Η φωτογραφία για τα γενέθλια της Κέιτ Μίντλετον