in

Το μεγάλο comeback της Αντέλ εντυπωσιάζει!

Πιο όμορφη κι εντυπωσιακή από ποτέ! Η Αντέλ παρουσιάζει τον… νέο της εαυτό και ποζάρει στο εξώφυλλο του τεύχους Νοεμβρίου της Βρετανικής Vogue.

Μεταξύ άλλων, η πασίγνωστη τραγουδίστρια μίλησε για την αλλαγή στην εμφάνισή της, τη μουσική, αλλά και το διαζύγιό της.

“Αισθάνομαι ότι αυτό το άλμπουμ είναι αυτοκαταστροφή, μετά αυτο-αντανάκλαση και έπειτα ένα είδος αυτο-λύτρωσης. Αλλά νιώθω έτοιμη. Θέλω πραγματικά να ακούσουν οι άνθρωποι την πλευρά μου της ιστορίας αυτή τη φορά. Ντράπηκα. Πραγματικά ντράπηκα. Αυτό το πράγμα ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι να λειτουργήσει με έκανε να νιώθω άσχημα. Έχουμε εκπαιδευτεί ως γυναίκες να συνεχίζουμε να προσπαθούμε, ακόμη και από τις ταινίες που βλέπαμε όταν ήμασταν μικρές”, ανέφερε αρχικά, μιλώντας για το φινάλε του γάμου της.

“Οι άνθρωποι είναι σοκαρισμένοι επειδή δεν ανέβαζα φωτογραφίες καθώς έκανα αυτό το ταξίδι. Έχουν συνηθίσει τους ανθρώπους να ανεβάζουντα πάντα στο Instagram. Το έκανα για μένα κι όχι για κανέναν άλλο. Γιατί λοιπόν να το μοιραστώ ποτέ; Δεν το βρίσκω συναρπαστικό! Κάνω λοιπόν τα βάρη μου το πρωί, μετά κάνω κανονικά πεζοπορία ή κάνω μποξ το απόγευμα και μετά πηγαίνω και κάνω το cardio μου το βράδυ. Βασικά ήμουν άνεργη όταν το έκανα. Και το κάνω με προπονητές”, πρόσθεσε στη συνέχεια, αναφορικά με την τεράστια αλλαγή της εμφάνισής της.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο Τζέικ Τζίλενχαλ προχώρησε σε μία απίστευτη εξομολόγηση!

Η εγκυμονούσα Κάιλι Τζένερ ποζάρει γυμνή και κόβει την ανάσα!