in

Τζόνι Ντεπ: Η συγκλονιστική κατάθεση για τη μητέρα του

H δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ είναι σε πλήρη εξέλιξη, με τις καταθέσεις να συνεχίζονται.

Αυτή τη φορά, τα βλέμματα στράφηκαν στον 58χρονο ηθοποιό, που κατέθεσε μήνυση κατά της πρώην συζύγου του, που τον κατηγορεί για ενδοοικογενειακή βία, με τον Ντεπ να μιλάει για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε με την βίαιη μητέρα του.

“Η λεκτική κακοποίηση, η ψυχολογική κακοποίηση, ήταν σχεδόν χειρότερη από το ξύλο. Το ξύλο ήταν απλά σωματικός πόνος. Τον σωματικό πόνο μαθαίνεις να τον αντιμετωπίζεις. Μαθαίνεις να τον δέχεσαι. Είχε την ικανότητα να είναι όσο σκληρός μπορεί να είναι ένας άνθρωπος. Όταν η μητέρα μου ξεσπούσε στον πατέρα μου και φυσικά μπροστά στα παιδιά, δεν την ένοιαζε τίποτα. Εκείνη του έλεγε απαίσια πράγματα κι εκείνος απλά την κοιτούσε ενώ μοίραζε τον πόνο και εκείνος το κατάπινε”, ανέφερε αρχικά ο Τζόνι Ντεπ και συνέχισε:

“Υπήρχαν κάποιες στιγμές που η κατάσταση ξέφυγε και μπορούσα να δω τα μάτια του να βουρκώνουν, ενώ την κοιτούσε και δεν έλεγε τίποτα. Η πιο έντονη αντίδρασή του θα ήταν να ρίξει μπουνιά στον τοίχο. Μια φορά τον είδα να χτυπάει τον τοίχο και να σπάει το χέρι του επειδή ήταν τοίχος από μπετόν, αλλά ποτέ δεν την άγγιξε, ποτέ δεν ήρθε σε αντιπαράθεση. Παρέμεινε ένας gentleman. Εγώ, ως ένα μόλις πέντε χρονών αγόρι αναρωτιόμουν γιατί το ανέχεται και γιατί δεν φεύγει. Αλλά δεν το έκανε. Μπορούσε να διατηρήσει την ηρεμία του αλλά και τη σχέση του με τα παιδιά του. Ήταν ένας καλός άνθρωπος”, σημείωσε στη συνέχεια, την ώρα που όσοι παρευρίσκονταν στην αίθουσα άκουγαν με προσοχή τα λόγια του.

Η δίκη συνεχίζεται, με τις δύο πλευρές να καταθέτουν τις δικές τους απόψεις και μένει να φανεί, ποια θα είναι η τελική εξέλιξη…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ντόλι Πάρτον: Η εξωτερική εμφάνιση και οι… συμβουλές

Μέγκαν Μαρκλ: Γι’ αυτό επέστρεψε νωρίτερα στην Καλιφόρνια