in

Τζούλια Ρόμπερτς: Μίλησε για το πώς νιώθει μακριά από τους γιους της

Κακά τα ψέματα, καμία μητέρα δεν μπορεί ποτέ να είναι ευχαριστημένη και χαρούμενη, όταν βλέπει τα παιδιά της να φεύγουν μακριά της.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει αναμφίβολα η Τζούλια Ρόμπερτς! Η ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξή της με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά “Gaslit”, σχολίασε το γεγονός ότι τα δύο της παιδιά έφυγαν για το πανεπιστήμιο και δεν έκρυψε, ότι δεν τη χαροποίησε ιδιαίτερα αυτή η αλλαγή.

“Με πιάνει μία… μικρή ζαλάδα! Είναι δύσκολο, αλλά είμαι απόλυτα ενθουσιασμένη για εκείνους. Είναι συναρπαστικό κι εγώ δεν ήμουν τυχερή αρκετά για να έχω μία εμπειρία από το πανεπιστήμιο. Έτσι, το να το βλέπω να συμβαίνει για εκείνους, είναι καταπληκτικό.

Πάντα νιώθαμε πως μέναμε κάπως εκτός του Λος Άντζελες. Νομίζω πως η μετακόμιση ήταν ωραία. Νομίζω το να μετακομίζεις με 3 έφηβους κατά τη διάρκεια της πανδημίας δεν είναι ότι το έλεγε η καρδιά μας, όμως τα καταφέραμε κι όλοι φαίνονται να είναι καλά και ευτυχισμένοι”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Ρόμπερτς, δείχνοντάς μας μία άλλη πτυχή του χαρακτήρα της.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

JLo: Πλησιάζει η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της!

Κιάρα Φεράνι: Οι τρυφερές φωτογραφίες με τον Fedez