in

Τζούλια Ρόμπερτς: Επιστρέφει με νέα ρομαντική κομεντί

Η Τζούλια Ρόμπερτ, ανακοίνωσε μέσα από τους New York Times ότι ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο comeback, καθώς επιστρέφει με πρωταγωνιστικό ρόλο σε ρομαντική κομεντί μετά από σχεδόν 20 χρόνια!

“Μου αρέσει να γελάω και να είμαι αστεία. Έχει περάσει πολύς καιρός. Δεν το σχεδίασα, απλά δεν έβρισκα κάτι που με ενδιέφερε. Εκπλήσσομαι πόσο γρήγορα πέρασαν τα χρόνια.

Οι άνθρωποι μερικές φορές μπερδεύουν το πόσος χρόνος έχει περάσει από τότε που πρωταγωνιστούσα σε μια ρομαντική κομεντί και πιστεύουν ότι δεν ήθελα να κάνω μία. Εάν είχα διαβάσει κάτι που θα ήταν επιπέδου Notting Hill ή My Best Friend Wedding θα το έκανα. Δεν υπήρχαν άλλες, πριν από αυτή που έγραψε και σκηνλοθέτησε ο Ολ Πάρκερ”, ανέφερε αρχικά η ηθοποιός και πρόσθεσε:

“Αν πίστευα ότι κάτι ήταν καλό θα το είχα κάνει. Αλλά απέκτησα και τρία παιδιά τα τελευταία 18 χρόνια. Αυτό υψώνει τον πήχη περισσότερο γιατί μετά δεν σκέφτεσαι μόνο το υλικό. Είναι και η μαθηματική εξίσωση που προκύπτει από το ωράριο δουλειάς του άντρα μου, το πρόγραμμα των παιδιών, όλα…”.

Το “Ticket to Paradise” θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στις 21 Οκτωβρίου κι αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον!

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χάρι – Μέγκαν: Θα υπάρξει επανασύνδεση με τη βασιλική οικογένεια;

Πρίγκιπισσα Σαρλίν: Πάσχα στο Μονακό με τα παιδιά της