in

Τζιλ Μπάιντεν: Μία… διαφορετική Γιορτή της Μητέρας

US First Lady Jill Biden speaks at the commissioning commemoration ceremony for the Virginia-Class submarine USS Delaware at the Port of Wilmington in Wilmington, Delaware, on April 2, 2022. (Photo by Brendan Smialowski / AFP) (Photo by BRENDAN SMIALOWSKI/AFP via Getty Images)

Η Τζιλ Μπάιντεν θα γιορτάσει με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο τη φετινή Γιορτή της Μητέρας, καθώς αναμένεται να ταξιδέψει για 5 ημέρες στη Ρουμανία και τη Σλοβακία, προκειμένου να συναντηθεί με μητέρες και παιδιά που έφυγαν από την Ουκρανία εξαιτίας του πολέμου.

Το Σάββατο, η σύζυγος του Αμερικανού Προέδρου θα συναντηθεί με μέλη της κυβέρνησης της Ρουμανίας, με εκπαιδευτικούς, αλλά και με μητέρες και παιδιά που εγκατέλειψαν τη χώρα τους εξαιτίας του πολέμου. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία των ΗΠΑ, πάνω από 5,6 εκατομμύρια Ουκρανοί έχουν ταξιδέψει σε γειτονικές χώρες, ενώ 6,5 εκατομμύρια άνθρωποι βρίσκονται ακόμα κρυμμένοι στη χώρα, με τους εκπροσώπους του Λευκού Οίκου να σχολιάζουν με φόντο το ταξίδι πως:

“Ο Πρόεδρος είναι ευγνώμων γα τη θέλησή της να το κάνει και για τον σημαντικό ρόλο που θα παίξει, εκπροσωπώντας τις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Ευρώπη και μέσω αυτών των συναντήσεων”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Jessie J: Η αποβολή κι οι δύσκολες στιγμές

Βασίλισσα Λετίθια: Η αμήχανη στιγμή κι η μοναδική αντιμετώπισή της!