in

Συγκλονίζει η Ούμα Θέρμαν: “Αυτή ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μου”

Πίσω από ένα λαμπερό πρόσωπο, μπορεί να κρύβεται απέραντη θλίψη. Στην περίπτωση της Ούμα Θέρμαν, ένα τραγικό περιστατικό σημάδεψε όλη τη ζωή της.

Η πασίγνωστη ηθοποιός προχώρησε σε μία σοκαριστική αποκάλυψη, με αφορμή -μεταξύ άλλων- τις γυναίκες του Τέξας, όπου ψηφίστηκε νόμος που ουσιαστικά απαγορεύει τις αμβλώσεις.

Με άρθρο της στην Washington Post η -μητέρα τριών παιδιών σήμερα- Ούμα Θέρμαν, αποφάσισε να μοιραστεί τη δική της ιστορία. Δεν είναι καθόλου ευχάριστη, όμως μπορεί να βοηθήσει δεκάδες άλλες γυναίκες.

Όταν ήταν μόλις 20 ετών έμεινε έγκυος από έναν άνδρα αρκετά μεγαλύτερο και τότε ξεκίνησαν όλα.

“Η άμβλωση που είχα κάνει ως έφηβη ήταν η δυσκολότερη απόφαση της ζωής μου, μια απόφαση που μου προκάλεσε απελπισία τότε και με στεναχωρεί ακόμα και τώρα. Ήθελα να κρατήσω το μωρό, αλλά πώς;”, αναφέρει αρχικά, για να συνεχίσει:

“Η σχέση με τον συγκεκριμένο άνδρα δεν ήταν βιώσιμη. Η καριέρα μου μόλις ξεκινούσε, δεν είχα τα μέσα να πληρώνω για ένα σταθερό σπίτι, ακόμη και για εμένα. Αποφασίσαμε οικογενειακώς ότι δεν μπορούσα να συνεχίσω την εγκυμοσύνη. Πονούσα φρικτά αλλά δεν διαμαρτυρήθηκα, ντρεπόμουν τόσο πολύ που πίστευα ότι μου αξίζει αυτή η οδύνη…”.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία, ενώ τη συνόδευσε μία φίλη της και μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια και να έχει δημιουργήσει πλέον τη δική της οικογένεια, ωστόσο η εμπειρία αυτή έχει αφήσει ένα μεγάλο σημάδι στην ψυχή της.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το Instagram του οίκου Louis Vuitton στους ρυθμούς της Ελλάδας

Το Netflix παρουσιάζει την ιστορία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (vid)