in

Σοκάρει ο Ολιβιέ Ρουστέιν!

Σε μία σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε ο πασίγνωστος σχεδιαστής, Ολιβιέ Ρουστέιν.

Ο creative director του οίκου Balmain, δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο instagram μία φωτογραφία από το ατύχημα που είχε περίπου ένα χρόνο πριν και του άφησε σοβαρά εγκαύματα σε όλο του το σώμα.

Με αυτόν τον τρόπο, θέλησε να μοιραστεί τη δική του σκληρή εμπειρία με τους followers του, σε μία εξομολόγηση που προκάλεσε αίσθηση!

“Έναν χρόνο πριν.

Επιτέλους, νιώθω έτοιμος να το μοιραστώ. Το έκρυβα για πολύ καιρό και ήρθε η ώρα να το μάθετε.

Ακριβώς έναν χρόνο πριν, το τζάκι μέσα στο σπίτι εξερράγη. Ξύπνησα το επόμενο πρωί στο Παρίσι στο Hopital Saint Louis. Το ταλαντούχο προσωπικό στο διάσημο νοσοκομείο, που αντιμετώπιζε έναν τεράστιο αριθμό περιπτώσεων με COVID ταυτόχρονα, με φρόντισε απίστευτα. Δεν μπορώ να τους ευχαριστήσω αρκετά.

Έκανα τα πάντα για να κρύψω αυτήν την ιστορία από όσο περισσότερους ανθρώπους μπορούσα και να το κρατήσω μυστικό με την ομάδα και τους φίλους μου για πολύ καιρό. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω γιατί ντρέπομαι τόσο πολύ. Ίσως λόγω αυτής της εμμονής με την τελειότητα που είναι γνωστή στη μόδα και λόγω των δικών μου ανασφαλειών.

Καθώς ανάρρωνα, απλώς δούλευα μέρες και νύχτες για να ξεχάσω και να δημιουργήσω όλες τις συλλογές μου, προσπαθούσα να κρατήσω τον κόσμο να ονειρεύεται με τις συλλογές μου και, την ίδια στιγμή, κάλυπτα τα σημάδια μου με μάσκες προσώπου, ζιβάγκο, μακρυμάνικα, ακόμα και πολλαπλά δαχτυλίδια στα δάχτυλά μου κατά τη διάρκεια πολλών συνεντεύξεων και φωτογραφήσεων.

Και πραγματικά συνειδητοποίησα ότι η δύναμη των social media είναι να αποκαλύψει μόνο αυτά που θέλεις να δείξεις. Μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε τη δική μας ιστορία που αποφεύγει αυτά που δε θέλουμε να δούμε ή να δείξουμε: αυτός είναι ο νέος μας κόσμος.

Τώρα, έναν χρόνο μετά, έχοντας αναρρώσει και όντας χαρούμενος και υγιής, συνειδητοποίησα πόσο ευλογημένος είμαι και ευχαριστώ τον Θεό κάθε ημέρα για τη ζωή μου.

Το τελευταίο μου σόου ήταν για να γιορτάσω την ανάρρωση από τον πόνο και να ευχαριστήσω όλα τα μοντέλα, την οικογένειά μου στον Balmain, τους φίλους μου που ήρθαν και με στήριξαν, όχι μόνο στα 10 μου χρόνια στον Balmain, αλλά στην αναγέννησή μου.

Σήμερα, νιώθω τόσο ελεύθερος, τόσο καλά και τόσο τυχερός. Αρχίζω ένα νέο κεφάλαιο με χαμόγελο στο πρόσωπό μου και μία καρδιά γεμάτη ευγνωμοσύνη.

Σε όλους τους γιατρούς και τις νοσοκόμες στο Saint Louis, σε όλους όσους με βοήθησαν κατά τη διάρκεια της μακράς μου ανάρρωσης και κράτησαν το μυστικό μου: ένα τεράστιο ευχαριστώ. Σας αγαπώ. Ο Θεός να σας έχει καλά”, ανέφερε στο μήνυμά του.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

H Xάλι Μπέρι γιορτάζει τα γενέθλια του γιου της

H Mαντόνα… έκανε και πάλι το θαύμα της!