in

Σαρλίν: Το εμπιστευτικό συμβόλαιο και τα εκατομμύρια του Αλβέρτου

Η πριγκίπισσα Σαρλίν πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές μέσα στον τελευταίο χρόνο, καθώς ταλαιπωρήθηκε από σοβαρά προβλήματα υγείας, ωστόσο, πλέον έχει επιστρέψει στην οικογένειά της αλλά και τις βασιλικές υποχρεώσεις της.

Η Σαρλίν αποτελεί ένα “καυτό” πρόσωπο για τα γαλλικά ΜΜΕ και για μία ακόμη φορά, αυτά ασχολούνται μαζί της, σημειώνοντας ότι ο πρίγκιπας Αλβέρτος θέλησε να εξασφαλίσει πως μετά την επιστροφή της θα είναι πιστή στις υποχρεώσεις της, υπογράφοντας μαζί της ένα εμπιστευτικό συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων.

Σύμφωνα με αυτά τα δημοσιεύματα, ο πρίγκιπας του Μονακό δίνει στη σύζυγό του 12 εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο για να τον συνοδεύει στις βασιλικές τους υποχρεώσεις, με το περιοδικό Voici να σημειώνει πως: “Υπέγραψε ένα πολύ εμπιστευτικό συμβόλαιο με τον σύζυγό της. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος δίνει ένα ποσό στην πριγκίπισσα ώστε να εμφανίζεται στο πλευρό του σε δημόσιες εκδηλώσεις”.

Η πριγκίπισσα βρίσκεται για μία ακόμη φορά στο επίκεντρο και βλέπει ξανά τα μέσα της Γαλλίας να ασχολούνται με τη ζωή της, με την ίδια να έχει στραμμένη την προσοχή της αρχικά στα παιδιά της κι από εκεί και πέρα, στις συνολικές υποχρεώσεις της.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Healthy breakfast: Μούσλι με βρώμη και μούρα

Πρίγκιπας Κάρολος: Αντικατέστησε για πρώτη φορά τη βασίλισσα Ελισάβετ