in

Ριάνα: Μιλάει για το δικό της pregnancy style

Από την πρώτη φωτογραφία, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό πως η Ριάνα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, η γνωστή τραγουδίστρια κι επιχειρηματίας συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα επάνω της.

Τα media παρακολουθούν κάθε της κίνηση, με τη Ριάνα να απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της, χωρίς να δίνει ιδιαίτερη σημασία σε όσα λέγονται ή γράφονται.

Στην τελευταία της εμφάνιση, στο πλαίσιο του launch του brand της, Fenty Beauty, στο ULTA Beauty, εμφανίστηκε με ένα crop top το οποίο συνδύασε με χαμηλοκάβαλη φούστα με παγιέτες κι ένα belly chain και στο πλαίσιο δηλώσεών της, τόνισε πως δεν σκοπεύει να αλλάξει τον τρόπο που ντύνεται για κανέναν και τίποτα.

“Αυτό που βλέπετε, είναι εγώ που λέω ότι δεν πρόκειται να πάρω ρούχα εγκυμοσύνης. Δε θα αγοράσω παντελόνια εγκυμοσύνης, jeans, φορέματα ή να κάνω όσα μου επέβαλε η κοινωνία. Στο παρελθόν, βλέποντας το ντύσιμο κατά τη διάρκεια της κύησης, πίστευα ότι ήταν μονόδρομος. Οπότε πίεσα τον εαυτό μου να ξεπεράσω τα όρια και να περάσω καλά. Επειδή για εμένα δεν υπάρχει τίποτα πιο διασκεδαστικό από μία πρόκληση. Θέλω να πω, εκεί διοχετεύω τη δημιουργικότητά μου. Έτσι μου έρχονται νέες ιδέες και τρόποι να το κάνω να λειτουργήσει.

Ξέρω, θα έρθει και η άλλη πλευρά της κύησης, αυτή που θα πρέπει να πάρω πίσω το τέλειο σώμα και θα είναι δοκιμασία από μόνη της. Οπότε, ανυπομονώ να γίνω δημιουργική και σ’ αυτό. Για να σηκωθώ από τον καναπέ, να βρω τι θα βάλω, να φορέσω τακούνια, να ντυθώ. Όλα όσα μοιάζουν τόσο εύκολα, είναι άθλοι αυτήν τη στιγμή, οπότε θα το πάω ένα βήμα τη φορά. Δεν είναι πως μπορώ να ξεφύγω από αυτό που έρχεται. Όταν έρθει, θα το χειριστώ όπως πιστεύω καλύτερα”, σημείωσε η Ριάνα κι εμείς για μία ακόμη φορά, συμφωνούμε μαζί της!

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τζάστιν Μπίμπερ: Η συναισθηματική πίεση κι η Χέιλι

Μαξιμιλιάν Ντέιβις: Αυτός είναι ο νέος creative director του οίκου Ferragamo