in

Ριάνα: Η εγκυμοσύνη και τα εντυπωσιακά outfits

Η Ριάνα βρίσκεται στο επίκεντρο από την στιγμή που έγινε γνωστό πως περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Ασάπ Ρόκι, με την πασίγνωστη τραγουδίστρια να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Συνεχίζοντας τις δημόσιες εμφανίσεις της, η Ριάνα έδωσε το “παρών” στο event για το λανσάρισμα της νέας σειράς ομορφιάς της εταιρίας της, Fenty Beauty κι ήταν ξανά κεντρικό πρόσωπο.

Η Ριάνα πόζαρε όλο χαρά με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα κι εμφανίστηκε με ένα εφαρμοστό see through παντελόνι και με ένα πράσινο τοπ με κρόσσια, ενώ μίλησε και την εγκυμοσύνη της.

“Είναι πρόκληση η εγκυμοσύνη, το διασκεδάζω. Ακόμα και το να επιλέξω ρούχα έχει πλάκα. Το χαίρομαι πραγματικά, που δεν χρειάζεται να ανησυχώ για το τι θα φορέσω ή να έχω το άγχος για να κρύψω την κοιλίτσα μου. Μπορεί να νιώθω λίγο πιο “γεματούλα”, αλλά δε με επηρεάζει άσχημα. Άλλωστε, περιμένω μωρό, έτσι δεν είναι;”, ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

“Υπάρχουν στιγμές, που το μόνο που θέλω είναι να είμαι ατημέλητη και να τεμπελιάζω στον καναπέ. Όμως, μετά βάζω λίγο κραγιόν, λίγο ρουζ και νιώθω καλύτερα, σαν να μεταμορφώνομαι. Όταν το άκουγα αυτό από άλλες γυναίκες, δεν το καταλάβαινα, όμως τώρα μπορώ να πω ότι ισχύει”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κάρολος: Η σεμνή τελετή κι η νέα εποχή

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Ο Τράβις Μπάρκερ της ετοίμασε την πιο ρομαντική έκπληξη!