in

Πολίνα Ποριτσκόβα: Ο ηλικιακός ρατσισμός και το μόντελινγκ

H Πολίνα Ποριτσκόβα είναι μία γυναίκα που έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για τον ηλικιακό ρατσισμό, που εξακολουθεί να υφίσταται μέχρι και σήμερα στο χώρο του μόντελινγκ.

Στα 56 της, το θρυλικό μοντέλο γίνεται έμπνευση για όλες τις γυναίκες και στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε μίλησε για τις δυσκολίες που καλείται -ακόμη και σήμερα- να αντιμετωπίσει ένα μοντέλο.

“Πάντα ένιωθα πως το να είσαι μοντέλο ήταν πραγματικά σαν ένα μήλο σε ένα πορτρέτο still life. Απλά σε γυαλίζουν, σε τοποθετούν, μένεις σιωπηλή και φαίνεσαι όμορφη. Ήταν κάπως εκνευριστικό για εμένα. Ένιωθα ντροπή που γερνάω και μετά από το άλλο χέρι σκεφτόμουν πως όμως είμαι πιο έξυπνη, καλύτερη, πιο αστεία, πιο υπομονετική”, ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

“Συνολικά, ως άτομο, είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου που μπορεί να υπάρξει. Συνεπώς, δεν είμαι έτοιμη να με απορρίψουν. Δεν έχετε το δικαίωμα να με απορρίψετε επειδή έχω ρυτίδες, σακούλες και γκρίζα μαλλιά τώρα, όταν είμαι κάπως καταπληκτική, η πιο υπέροχη που έχω υπάρξει. Για την ακρίβεια, θα το πω δημόσια, αυτή είμαι εγώ στα καλύτερά μου. Διαχειριστείτε το!”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αντζελίνα Τζολί: Δίπλα σε Ουκρανούς πρόσφυγες στην Ιταλία

JLo: Μας δείχνει το απόλυτο french manicure!