in

Πετρούνιας: Η δήλωση που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων κι η διόρθωση

Είναι ένας αθλητής που ποτέ δεν απασχόλησε τα μέσα, με την παρουσία του εκτός των αγωνιστικών χώρων. Ωστόσο, αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά…

Ο Λευτέρης Πετρούνιας βρίσκεται στο επίκεντρο τις τελευταίες ώρες, με αφορμή τα όσα είπε για τις αθλήτριες και το κίνημα #metoo.

Θύελλα ξεσήκωσαν οι δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια σχετικά με τις καταγγελίες κακοποίησης στον χώρο του αθλητισμού.

“Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από εκεί και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος, δεν έχω δει κάτι. Αν είναι μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει τα φώτα πάνω του ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο. Ότι κι αν σημαίνει αυτό”, ανέφερε ο Έλληνας αθλητής.

Οι αντιδράσεις ήταν πολλές από την πρώτη στιγμή, με τον Πετρούνια από τη μεριά του να προχωράει σε διευκρινήσεις, σημειώνοντας:

“Η δήλωσή μου πήρε μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που στην πραγματικότητα πρεσβεύω. Πιστεύω ακράδαντα ότι κάθε ένας και κάθε μια που δημοσιοποιεί την προσωπική του ιστορία είναι σίγουρα γενναίος και αξιέπαινος. Η στήριξη μου σε όποιον έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας είναι απολύτως ξεκάθαρη”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Κιμ Καρντάσιαν φόρεσε το πιο hot μπουφάν της σεζόν

Σοκ στο Hollywood: Ο Άλεκ Μπάλντγουιν πυροβόλησε γυναίκα στα γυρίσματα ταινίας!