in

Νταμιάν Λιούις: Το συγκινητικό ποίημα για την αγαπημένη του που έφυγε από τη ζωή

O Νταμιάν Λιούις δεν ξεχνάει τη σύζυγό του, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο σε ηλικία 52 ετών μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Ο ηθοποιός έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη θεατρική σκηνή μετά το θάνατο της συζύγου του με αφορμή το “A Poet for Every Day of the Year” στο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου και διάβασε ένα ποίημα για την Έλεν ΜακΚρόρι.

“Ένας άνθρωπος που δε θα έκλεβαν τον κεραυνό ήταν η Έλεν ΜακΚρόρι. Μπορούσες να προσπαθήσεις αλλά δε θα λειτουργούσε”, ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.

Μετά τον θάνατο της ηθοποιού, ο Λιούις είχε γράψει ένα συγκινητικό άρθρο στους Sunday Times για τη σύζυγό του, όπου μεταξύ άλλων είχε αναφέρει:

“Πολλοί άνθρωποι έχουν μιλήσει για την καριέρα της και πολλοί θα το κάνουν, οπότε το αφήνω εκεί γιατί συμβαίνουν δύο πράγματα αυτό το Σαββατοκύριακο. Ένα ξέσπασμα πένθους και σοκ και μια γιορτή της Helen McCrory της ηθοποιού και του ανθρώπου. Και για αυτή θέλω να μιλήσω.

Η Έλεν ήταν ακόμα πιο υπέροχος άνθρωπος από ό,τι ήταν ηθοποιός. Ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε τους ανθρώπους. Έλεγε ότι την ενδιαφέρει περισσότερο με τον ποιον είναι μαζί από το που είναι. Έζησε με αρχές την καλοσύνη και τη γενναιοδωρία. Ότι πρέπει να βγάζεις αυτά τα πράγματα στον κόσμο για να κάνεις τους ανθρώπους να νιώσουν καλύτερα”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Dessert o’clock: Έτσι θα φτιάξετε το πιο λαχταριστό banoffee

Versace: Ο διάσημος οίκος παρουσίασε τη νέα του collection με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο