in

Μαξιμιλιάν Ντέιβις: Αυτός είναι ο νέος creative director του οίκου Ferragamo

Ο οίκος Salvatore Ferragamo άλλαξε σελίδα κι έχει νέο creative director.

Αυτός είναι ο Μαξιμιλιάν Ντέιβις, με τον διάσημο οίκο μόδας να ανακοινώνει την ανάθεση στον 27χρονο Βρετανό, που θα διαδεχτεί τον Πολ Άντριου, που αποχώρησε πέρυσι, με δελτίο τύπου στο οποίο ο νέος CEO της εταιρείας, Μάρκο Γκομπέτι, αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τον Μαξιμιλιάν στον οίκο Ferragamo. Η διαύγεια του οράματος του μαζί με το επίπεδο της απόδοσης και τη δυνατή αισθητική του τον έχουν αναδείξει σ’ ένα από τα πιο λαμπρά ταλέντα της γενιάς του. Τη δουλειά του χαρακτηρίζει η κομψότητα, τη ραφιναρισμένη σεξουαλικότητα και μία μόνιμη δέσμευση στην ποιότητα. Μέσα από τη σύγχρονη ματιά του, θα γράψουμε ένα νέο, συναρπαστικό κεφάλαιο για τον οίκο χτισμένο πάνω στην κληρονομία της δημιουργικότητας, της δεξιοτεχνίας, της σοφιστικέ κομψότητας και των ανθρώπινων αξιών”.

Ο 27χρονος Βρετανός, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Manchester της Αγγλίας κι οικογένειά του έχει καταγωγή από την Καραϊβική. Η μόδα ήταν ανέκαθεν η μεγάλη του αγάπη κι όπως έχει πει, όνειρό του ήταν να ντύσει διάσημες περσόνες, όπως η Ριάνα.

“Είναι βαθύτατη η τιμή να μπω στην ομάδα Ferragamo κι είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία να χτίσω πάνω στην πλούσια και σπουδαία κληρονομία του οίκου. Ο Ferragamo εκπροσωπεί την αφοσίωση στη διαχρονική γοητεία και τη σοφιστικέ κομψότητα που βρίσκω εξαιρετικά συναρπαστική. Ανυπομονώ να φέρω το όραμά μου”, ανέφερε ο Ντέιβις από τη δική του μεριά, σηκώνοντας… μανίκια πλέον.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ριάνα: Μιλάει για το δικό της pregnancy style

Μάικλ Κίτον: Έστειλε το δικό του μήνυμα στο Ζελένσκι