in

Μαλλιά που φριζάρουν; Υπάρχει λύση!

Οι υψηλές θερμοκρασίες κι η υγρασία κάνουν τη ζωή όλων δύσκολη τις τελευταίες ημέρες και μεταξύ άλλων, επιβαρύνουν σημαντικά και τα μαλλιά.

Σας ταλαιπωρεί κι εσάς αυτό το ενοχλητικό φριζάρισμα; Υπάρχει λύση για όλα κι ακολουθώντας τα παρακάτω tips θα μπορέσετε να το αντιμετωπίσετε σε σημαντικό βαθμό.

Σωστά προϊόντα

Μιλήστε με τον κομμωτή σας και ζητήστε τη συμβουλή του για τα κατάλληλα προϊόντα που πρέπει να εφαρμόζετε στα μαλλιά σας, ανάλογα με τις δικές τους ανάγκες. Τα anti-frizz spray, τα hair oils και τα leave-in-conditioner είναι σύμμαχοι στη μάχη κατά του φριζαρίσματος.

Ενυδάτωση

Ειδικά τώρα που ο καιρός έχει χαλάσει κι έπεσε κι η θερμοκρασία, είναι σημαντικό να προσφέρετε στα μαλλιά σας την ενυδάτωση που χρειάζονται. Προσθέστε στην hair care routine σας μία καλή hair mask, ενώ και τα έλαια μπορούν επίσης να δώσουν ένα boost στην τρίχα.

Μην αγγίζετε

Μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο, ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζετε πως όσο περισσότερο αγγίζετε τα μαλλιά σας στη διάρκεια της ημέρας, τόσο περισσότερο έχουν την τάση να φριζάρουν. Κρατήστε λοιπόν τα χέρια σας μακριά όσο περισσότερο μπορείτε!

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η συνταγή της ημέρας: Πεντανόστιμα μπισκότα με τρία υλικά

Η συνταγή της ημέρας: Τοστ με αβοκάντο και σολομό