in

Μίλα Κούνις: Ο πόλεμος, η Ουκρανία κι η βοήθεια

Η Μίλα Κούνις μίλησε για μία ακόμη φορά για τον πόλεμο στην Ουκρανία και καταδίκασε τις επιθέσεις της Ρωσίας.

“Πάντα ένιωθα Αμερικανίδα. Όλοι μου έλεγαν πάντα ότι είμαι από την ανατολική Ευρώπη κι εγώ τους έλεγα ότι είναι περισσότερο σαν να έχω ρίζες από το Λος Άντζελες. Μετά συνέβη αυτό στη χώρα μου κι έχουμε φίλους εκεί. Ο Άστον κι εγώ πήγαμε και συναντηθήκαμε με τον Βολοντιμίρ Ζελένσκι λίγο πριν τον Covid. Ήμουν εκεί αλλά πάντα θεωρούσα ότι είμαι Αμερικανίδα”, ανέφερε αρχικά η γνωστή ηθοποιός και πρόσθεσε:

“Συνέβη αυτό και δεν μπορώ να εκφράσω ή να εξηγήσω όλα όσα ένιωσα. Είναι σαν να ξεριζώθηκε ένα κομμάτι της καρδιάς μου. Ήταν το πιο παράξενο συναίσθημα. Όλη αυτή η αλληλεγγύη προς τους Ουκρανούς δε σημαίνει ότι οι υπόλοιποι άνθρωποι ή οι χώρες είναι κακές. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να θεωρήσουμε τους ανθρώπους στη Ρωσία εχθρούς. Θέλω να δώσω έμφαση σε αυτό και δεν πιστεύω ότι αναφέρεται πολύ στον Τύπο.

Παντού υπάρχει η πεποίθηση ότι “αν δεν είσαι μαζί μας, είσαι εναντίον μας”. Δε χρειάζεται να ενισχύονται τέτοιες αντιλήψεις. Παροτρύνω τον κόσμο να εξετάσει την οπτική που στρέφει τα βλέμματα στους ανθρώπους που είναι στην εξουσία και όχι σε όλους”.

Η Κούνις κι ο Άστον Κούτσερ στέκονται δίπλα στους Ουκρανούς με κάθε τρόπο κι έχουν ήδη συγκεντρώσει ένα μεγάλο ποσό, που θα δοθεί σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, δείχνοντας το δρόμο και σε πολλούς άλλους…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αν Χάθαγουεϊ: Φόρεσε το απόλυτο χρωματιστό outfit!

Τζένιφερ Λόπες – Μπεν Άφλεκ: Ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα