in

Μάικλ Κίτον: Έστειλε το δικό του μήνυμα στο Ζελένσκι

LOS ANGELES, CALIFORNIA - MARCH 13: Michael Keaton accepts the Best Actor in a Limited Series or Movie Made for Television award for ‘Dopesick’ onstage during the 27th Annual Critics Choice Awards at Fairmont Century Plaza on March 13, 2022 in Los Angeles, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images )

Ο Μάικλ Κίτον έδωσε το “παρών” στα Critics Choice Awards για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά Dopesick κι ανεβαίνοντας στο βήμα, μοιράστηκε μερικές από τις σκέψεις του.

Ο 70χρονος ηθοποιός μίλησε για την υποκρισία των ηθοποιών αλλά και τη στάση των ανθρώπων που ανήκουν στο χώρο του θεάματος, αναφέροντας:

“Ξέρετε τι μου αρέσει αυτή την εποχή; Είναι άνοιξη και είναι η εποχή των βραβείων και ξέρετε μπορείτε να μυρίσετε αυτή την ψεύτικη μετριοφροσύνη εκεί έξω. Αυτή την ψεύτικη ειλικρίνεια. Ευχαριστώ πολύ”.

Στη συνέχεια ωστόσο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πόλεμο στην Ουκρανία, στέλνοντας το μήνυμά του και στον Βολοντιμίρ Ζελένσκι:

“Το μόνο πράγμα που θέλω να πω για όσα συμβαίνουν στον κόσμο, είναι ένα ευχαριστώ στον συνάδελφο, ηθοποιό, πρόεδρο Ζελένσκι. Συνέχισε τον αγώνα. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να αλλάξουμε τα πράγματα στο περιβάλλον και στην κοινωνία, στην φυλετική και την κοινωνική αδικία. Δύο λέξεις, δικαίωμα ψήφου”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μαξιμιλιάν Ντέιβις: Αυτός είναι ο νέος creative director του οίκου Ferragamo

Μπάρακ Ομπάμα: Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό