in

Κρίστιν Ντέιβις: “Είναι πολύ αγχωτικό να σε συγκρίνουν με τον παλιό εαυτό σου”

Η Κρίστιν Ντέιβις έχει μιλήσει πολλές φορές για την κριτική που δέχθηκε τόσο η ίδια, όσο κι οι συμπρωταγωνίστριές της στο reboot του Sex and the City.

Το And Just Like That προβάλλεται μέσω του HBO, με τα σχόλια να ποικίλουν, με την ηθοποιό να δίνει τη δική της απάντηση στα σκληρά σχόλια.

“Θα μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου, αλλά πιστεύω γενικά πως είναι εξαιρετικά αγχωτικό να μεγαλώνεις και να σε συγκρίνουν συνεχώς με τον πολύ νεότερο εαυτό σου. Αν είχα μια κανονική ζωή και δεν έπαιζα στην τηλεόραση, θα ήμουν απολύτως καλά με αυτό, θα ένιωθα υπέροχα.

Είμαι υγιής, έχω έναν μικρό γιό, που τον λατρεύω. Όμως στην τηλεόραση αισθάνομαι ότι αναλύεται κάθε κομμάτι της φυσικής μας ύπαρξης. Αυτό το κομμάτι ήταν πάντα πολύ αγχωτικό και δύσκολο για μένα, γιατί, όσο μπορώ να κοιτάξω πίσω τη ζωή μου και να σκεφτώ, “Ω, φαινόταν υπέροχος τότε”, ποτέ δεν το σκέφτεσαι αυτό εκείνη τη στιγμή. Υποθέτω ότι κανείς δεν το κάνει. Επίσης, μεγάλωσα νιώθοντας ανασφάλεια για το σώμα μου. Δεν ξέρω γιατί, αλλά πάντα το έκανα”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Ντέιβις κι εμείς απορούμε, για ποιο λόγο πρέπει να κρίνει κανείς με αυτόν τον τρόπο γυναίκες που απλά μεγαλώνουν…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άσλεϊ Γκράχαμ: Έγινε ξανά μαμά!

Σίντνεϊ Πουατιέ: Έφυγε από τη ζωή στα 94 του ο σπουδαίος ηθοποιός