in

Κλόι Καρντάσιαν: Οι διατροφικές διαταραχές κι η μικρή Τρου

Η Κλόι Καρντάσιαν προχώρησε σε μία σπουδαία εξομολόγηση.

Δεν έκρυψε ποτέ ότι στο παρελθόν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με το βάρος της, ωστόσο, αυτή τη φορά μίλησε με ειλικρίνεια για όλα.

“Είχα πάντα μία πραγματικά πολύ ανθυγειινή σχέση με το φαγητό. Όταν ήμουν νεότερη, όποτε στενοχωριόμουν, έτρωγα. Έτρωγα για συναισθηματικούς λόγους. Και μετά μισούσα το πώς ένιωθα. Σχεδόν τιμωρούσα τον εαυτό μου για την υπερφαγία ή απλά επειδή έφαγα μία σακούλα πατατάκια. Επένδυα πολλή σκέψη σε αυτό. Δοκίμαζα κάθε δίαιτα που υπάρχει. Γι’ αυτό είχα σκαμπανεβάσματα στο βάρος μου όλη μου τη ζωή”, ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

“Όταν μιλάμε για το φαγητό, είχα τόσα πολλά προβλήματα. Και δεν έφταιγε ένας άνθρωπος, ήταν όλη η κοινωνία, το πώς όλος ο κόσμος έκανε κριτική στο σώμα μου. Έχω ξεπεράσει αυτό το στάδιο στη ζωή μου. Είναι κλισέ, αλλά όλα έχουν να κάνουν με το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα. Αν δεν είμαι πνευματικά ισχυρή, τότε σωματικά νιώθω ότι δεν μπορώ να κάνω αυτό που θέλω. Οπότε σίγουρα δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση”.

Όσο για την κόρη της, Τρου; Σημείωσε: “Δεν παίζω όταν κάτι αφορά την Τρου. Είναι πολύ ψηλή κι οι άνθρωποι πάντα λένε “Είναι τόσο μεγαλόσωμη”. Κι εγώ θα διευκρινήσω “Ω, είναι πολύ ψηλή. Προσπαθώ να τους κάνω να είναι πιο περιγραφικοί. Ξέρω τι εννοεί ένας ενήλικας όταν το λέει αυτό, αλλά δε θέλω να το ερμηνεύσει διαφορετικά εκείνη. Έχω προσέξει ότι είναι πολύ σκληρή, πράγμα που είναι υπέροχο. Κι αν αυτό είναι, τόσο δεν προσπαθώ να την κάνω να είναι διαφορετική. Προσπαθώ πάντα να της λέω ότι είναι εντάξει το να κλάψει ή το να μην αισθάνεται καλά”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο Κρις Μάρτιν “λιώνει” για την Ντακότα Τζόνσον!

Η Ρίτα Όρα “έριξε” το instagram