in

Κέιτ Μπλάνσετ: Το podcast κι η κλιματική αλλαγή

Η Κέιτ Μπλάνσετ ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν πολλές απορίες για την κλιματική αλλαγή και πάντα απευθυνόταν στον Ντάνι Κένεντι, CEO της περιβαλλοντικής ΜΚΟ New Energy Nexus και διευθύνοντα σύμβουλο του Ταμείου Καθαρής Ενέργειας της Καλιφόρνια, για να τις λύσει.

“Είναι ειλικρινά τόσες πολλές ερωτήσεις, τόσες βασικές και αδαείς ερωτήσεις που έχω κάνει στον Ντάνι τις τελευταίες δεκαετίες. Και σκέφτηκα “Μα δεν μπορεί να είμαι μόνο εγώ”. Όποτε κάνεις μια ερώτηση, άσχετα με το πόσο αδαής ή αβάσιμη είναι, ζητάς να κατανοήσεις κάτι καλύτερα”, ανέφερε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στον Guardian. Έτσι οι δύο τους αποφάσισαν να ξεκινήσουν ένα podcast.

Το Climate of Change είναι διαθέσιμο μέσω της πλατφόρμας Audible και στα τρία πρώτα επεισόδια φιλοξενούμενοι είναι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, αλλά και ακτιβιστές κι εφευρέτες που βοηθούν τις κοινότητές τους να κάνουν τη διαφορά σε τοπικό επίπεδο.

“Μπορεί να ανακυκλώνεις σε βαθμό αηδίας κι αυτό να σε κάνει να νιώθεις περισσότερο θυμωμένο και απομονωμένο και πανικόβλητο. Το καταλαβαίνω”, αναφέρει η ηθοποιός και στόχος του συγκεκριμένου podcast, είναι να μάθουν και να αντιληφθούν όλο και περισσότεροι άνθρωποι τους κινδύνους της κλιματικής αλλαγής.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μαρία Σαράποβα: Περιμένει το πρώτο της παιδί!

Ντόλι Πάρτον: Η εξωτερική εμφάνιση και οι… συμβουλές