in

Κάνιε Γουέστ – Πιτ Ντέιβιντσον: Μηνύματα σε… κοινή θέα και νέος “τσακωμός”

Ο Κάνιε Γουέστ δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με τη ζωή της Κιμ Καρντάσιαν, ωστόσο, πλέον τα πράγματα δείχνουν να ξεφεύγουν.

Ο διάσημος ράπερ προκαλεί με κάθε τρόπο την πρώην σύζυγο και μητέρα των παιδιών του, η οποία από τη μεριά της προσπαθεί να προχωρήσει, δημοσιοποιώντας -ουσιαστικά- τη σχέση της με τον Πιτ Ντέιβιντσον.

Αυτή τη φορά, το… τρίγωνο αυτό βρίσκεται στο επίκεντρο, καθώς ο Ντέιβ Σάιρους, ένας στενός φίλος του Ντέιβιντσον, ανήρτησε μηνύματά του με τον Γουέστ, τα οποία λίγο αργότερα διέγραψε.

Ο ράπερ κατηγόρησε ξανά την Κιμ για τη συμπεριφορά της ως μητέρα, με τον Πιτ να την υποστηρίζει, σημειώνοντας: “Ό,τι κάνει για τα παιδιά αυτά είναι καταπληκτικό κι είσαι τυχερός που είναι μητέρα των παιδιών σου. Αποφάσισα πως δε θα σου επιτρέψω να μας φέρεσαι έτσι και σταματάω να μένω σιωπηλός. Ωρίμασε, επιτέλους.

Δεν έχεις ιδέα πόσο καλός είμαι μαζί σου, παρά τη συμπεριφορά σου απέναντί μου. Σε στήριζα ακόμη κι όταν μου φερόσουν σαν σκουπίδι, επειδή θέλω να πάνε όλα καλά. Αλλά αν συνεχίσεις να με πιέζεις όπως το εξάμηνο που πέρασε, θα πάψω να είμαι καλός”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο νέος σύντροφος της Κιμ Καρντάσιαν, με τον Κάνιε από τη μεριά του να απαντά με το γνωστό του στιλ…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χέιλι Μπίμπερ: Αυτό είναι το αγαπημένο item που δε λείπει από την ντουλάπα της

Σιένα Μίλερ: Εμφάνιση με άρωμα… Hollywood!