in

Κάιλι Τζένερ: Η ειλικρινής εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη

Την Κάιλι Τζένερ, έχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε στα… καλύτερά της.

Βαμμένη, περιποιημένη, ευτυχισμένη, χαμογελάστή. Ωστόσο, αυτή τη φορά η γνωστή influencer κι επιχειρηματίας, αποφάσισε να μας δείξει και την άλλη όψη του νομίσματος.

Έξι εβδομάδες μετά τη γέννηση του δεύτερου μωρού της, η Κάιλι μοιράστηκε μερικές από τις σκέψεις της μέσα από τα social media και μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για όσα βιώνει αυτό το διάστημα.

“Η περίοδος μετά τον τον τοκετό δεν είναι εύκολη”, ανέφερε αρχικά. “Αυτή η εμπειρία μου ήταν λίγο δυσκολότερη, σε σχέση με εκείνη της κόρης μου. Δεν είναι εύκολο πνευματικά, σωματικά, είναι τρελό. Και ναι, δεν ήθελα να επιστρέψω στην παλιά μου ζωή χωρίς να το πω, γιατί πιστεύω πως μαμάδες που βιώνουν το ίδιο αυτήν τη στιγμή, μπορεί να δουν πως είναι πιο εύκολο για αυτό το πράγμα για μένα και να πιεστούν παραπάνω”, συνέχισε.

Η Kάιλι εξήγησε ότι δυσκολεύεται ακόμη και για τα πιο απλά πράγματα, σημειώνοντας: “Αν δεν είσαι καλά, δεν πειράζει. Όταν κατάλαβα ότι με πίεζα περισσότερο, θύμιζα διαρκώς στον εαυτό μου ότι δημιούργησα έναν κανονικό άνθρωπο, ένα πανέμορφο, υγιές αγοράκι. Πρέπει να πάψουμε να πιεζόμαστε να επιστρέψουμε στα κανονικά μας. Ούτε καν εμφανισιακά, αλλά πνευματικά, μετά τη γέννα. Οπότε ναι, απλά στέλνω λίγη αγάπη εδώ”.

Αφήνοντας στην άκρη την “τέλεια εικόνα”, η μικρή αδερφή των Kardashians μίλησε μέσα από την καρδιά της κι αυτό μας άρεσε πολύ!

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι: Μοιράστηκε τρυφερές στιγμές του μωρού της

Τζέιμι Λι Κέρτις: “Ρουφάω την κοιλιά μου από τα 11 μου!”