in

Πεντανόστιμα κριτσίνια παρμεζάνας από φύλλο κρούστας

Θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο, λαχταριστό σνακ και δεν ξέρετε τι να επιλέξετε;

Εμείς σας προτείνουμε να φτιάξετε την πιο λαχταριστή συνταγή του Άκη Πετρετζίκη, που δημιούργησε τα πιο λαχταριστά κριτσίνια παρμεζάνας, που αποτελούν must-try!

Υλικά

4  φύλλα κρούστας για πίτες
70 γρ.  ελαιόλαδο
100 γρ.  παρμεζάνα, τριμμένη

Εκτέλεση

Ξεκινήστε, προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 170° C. Τοποθετήστε ένα φύλλο κρούστας στον πάγκο εργασίας και πασπαλίστε με το 1⁄3 από το ελαιόλαδο και την παρμεζάνα. Καλύψτε με το δεύτερο φύλλο κρούστας και επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία για όλα τα φύλλα.

Κόψτε από τη μικρή πλευρά κάθετες λωρίδες των 2-3 εκ. και πιάστε τις δύο άκρες από την κάθε λωρίδα, στριφογυρίζοντάς τες ώστε να δημιουργήσετε ένα σπιράλ σχήμα. Μεταφέρετε τις λωρίδες σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήστε στον φούρνο για 13-15 λεπτά.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Kim Kardashian: Μας δείχνει για πρώτη φορά τα φυσικά της μαλλιά

Ώρα για ενυδάτωση: Αυτή είναι η πιο αποτελεσματική DIY sheet mask!