in

Η Κέιτ Μίντλετον μίλησε για όλα τα θέματα που μαστίζουν την κοινωνία

Η Κέιτ Μίντλετον μίλησε για πολύ σημαντικά ζητήματα, στο πλαίσιο της καμπάνιας “Taking Action on Addiction”.

Η δούκισσα του Cambridge αναφέρθηκε στη μάχη με τα ναρκωτικά, τους εθισμούς αλλά και τον covid19, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει τον κόσμο.


“Ο εθισμός δεν είναι επιλογή. Κανείς δεν επιλέγει να γίνει εθισμένος. Όμως, μπορεί να συμβεί στον καθένα από εμάς. Κανείς δεν έχει ανοσία. Σπανίως συζητάται ως μία κατάσταση ψυχικής υγείας και παίρνουμε χρόνο για να αποκαλύψουμε και να καταλάβουμε σε βάθος τις βασικές αιτίες του προβλήματος. Ως κοινωνία, οφείλουμε να ξεκινήσουμε από μία θέση συμπόνοιας και ενσυναίσθησης, όπου αναθρέφουμε τους γύρω μας, καταλαβαίνοντας το ταξίδι τους και τι έχει συμβεί πριν από αυτούς.

Γνωρίζουμε πως πάνω από 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο που δεν είχαν μέχρι πριν το lockdown κάνει κατάχρηση ουσιών, μπορεί τώρα να αντιμετωπίζουν προβλήματα με αυξημένη κατανάλωση αλκοόλ. Γύρω στα 2 εκατομμύρια άτομα που έχουν αναγνωρισθεί ότι βρίσκονταν σε αποτοξίνωση, μπορεί να έχουν ξανακυλήσει τους τελευταίους 18 μήνες. Η καμπάνια θα μας δείξει πως όχι μόνο άνθρωποι με εθισμό αναρρώνουν, αλλά ευημερούν κιόλας”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Ελένη Φουρέιρα φόρεσε το πιο hot φόρεμα της σεζόν!

Η Μάργκοτ Ρόμπι έχει φτιάξει τον ιδανικό office space