in

Emma Roberts: Αυτά είναι τα δικά της cleaning tips

Θέλετε λίγο πριν το καλοκαίρι να ανανεώσετε το χώρο σας και να χαρίσετε έναν νέο αέρα στο σπίτι σας;

Φυσικά, η συγκεκριμένη διαδικασία ξεκινάει με τη σωστή οργάνωση όλων των χώρων, με την Emma Roberts να μοιράζεται μέσα από το Architectural Digest, τα δικά της cleaning tips.

Focus on the bathrooms

“Το πιο εύκολο πράγμα που μπορείτε να κάνετε, είναι να αλλάξετε μερικά από τα αντικείμενα που βρίσκονται στο μπάνιο σας. Για παράδειγμα, συνήθως αντικαθιστώ τις πετσέτες ή το σαπούνι μου, με μερικά πιο ιδιαίτερα pieces”. Το μπάνιο είναι ένας πολύ σημαντικός χώρος για την ηθοποιό.

Break out the candles

Θέλετε να δημιουργήσετε τον απόλυτο cozy χώρο; Σύμμαχός σας σε αυτή τη διαδικασία είναι τα αρωματικά κεριά, που χαρίζουν μία αίσθηση ζεστασιάς κι ένα ιδιαίτερο άρωμα σε κάθε χώρο του σπιτιού κι όπως λέει η Roberts, αυτή την περίοδο πρέπει να έχουν την τιμητική τους.

Clean as you go

Μην περιμένετε την τελευταία στιγμή για να καθαρίσετε το σπίτι σας. Προσπαθήστε να ξεκινήσετε από νωρίς τις ετοιμασίες, επικεντρώνοντας την προσοχή σας στα μικρότερα δωμάτια αρχικά. Η Roberts σημειώνει πως αφιερώνει αρκετό χρόνο σε κάθε χώρο της κατοικίας της, προκειμένου να καθαρίσει και να οργανώσει ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Organise the kitchen

“Περνάω τον περισσότερο χρόνο μου στην κουζίνα. Εκεί μαγευρεύω κι η αλήθεια είναι πως περνάω χρόνο με την οικογένειά μου. Γι’ αυτό και φροντίζω να είναι πάντα όσο το δυνατόν καλύτερα οργανωμένα όλα. Έτσι γίνεται πιο εύκολη η ζωή μου”, εξηγεί η Roberts. Η κουζίνα λοιπόν παίζει σημαντικό ρόλο!

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ξηρό δέρμα; Αυτή είναι η must-try DIY μάσκα με βρώμη

Beauty alert: Αυτά είναι τα 47 πιο hot secrets ομορφιάς που μάθαμε το 2022