in

Ζεύγος Κλούνεϊ: Το βραβείο και τα ιδιαίτερα λόγια

O Τζορτζ Κλούνεϊ κι η σύζυγός του, Αμάλ έχουν αφιερώσει τα τελευταία χρόνια σημαντικό χρόνο στο ίδρυμά τους, το “Clooney Foundation for Justice”.

Το ζευγάρι διανύει μία κοινή πορεία και σε κάθε ευκαιρία δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, ενώ πρόσφατα βραβεύτηκαν για την ανθρωπιστική τους δράση με το βραβείο Catalyst του οργανισμού Elevate Prize.

Ο Τζορτζ κι η Αμάλ παρέλαβαν μαζί το βραβείο και στο ευχαριστήριο μήνυμά τους, ανέφεραν: “Μία από τις σημαντικές αξίες του Elevate Prize Foundation είναι η ανθρώπινη ασφάλεια κι η ελευθερία- ένας σκοπός που μοιραζόμαστε και στο Clooney Foundation for Justice ενώ εργαζόμαστε για να ελευθερώσουμε τους αθώους και να τιμωρήσουμε τους ένοχους προάγοντας τη δικαιοσύνη με μια υπόθεση τη φορά”.

Η Αμάλ πρόσθεσε πως: “Η χρηματοδότηση που λαμβάνουμε από αυτό το βραβείο θα στηρίξει το TrialWatch πρόγραμμα που παρακολουθεί δίκες σε όλο τον κόσμο και υπερασπίζεται ανθρώπους που κρατούνται άδικα, όπως δημοσιογράφους, γυναίκες, μέλη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ και μειονότητες”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτό είναι το λιποδιαλυτικό ρόφημα που πρέπει να δοκιμάσετε asap

JLo: Ο ρατσισμός κι οι δυσκολίες στο Hollywood