in

Εύα Λονγκόρια: Η σχέση με τη Βικτόρια και τα ξεχωριστά pieces

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιας του σύντομα, με την Εύα Λονγκόρια να ετοιμάζεται για τον μεγάλο γάμο.

Η 47χρονη σταρ μίλησε πρόσφατα για τη φιλία της με την Βικτόρια Μπέκαμ, αλλά και τον γάμο του γιου της, αποκαλύπτονας ότι θα φορέσει δική της δημιουργία στην λαμπερή τελετή.

“Πήγα στην ντουλάπα της και της είπα ότι χρειάζομαι ένα φόρεμα. Ξέρει πως συνήθως μου αρέσει το πράσινο ή το μαύρο. Γνωρίζει καλά το γούστο μου και πάντα, οι δημιουργίες της είναι οι πιο ωραίες”, ανέφερε αρχικά η Λονγκόρια, ενώ στη συνέχεια, μίλησε και για τον γάμο της με τον Jose Baston το 2016, όπου και πάλι η Βικτόρια ήταν αυτή που είχε επιμεληθεί το look της.

“Δεν ήταν η πρώτη μου φορά και απλά ήθελα κάτι γλυκό και απλό και κομψό, ποιος καλύτερος να το κάνει από τη Βικτόρια. Οπότε πήγα στο Λονδίνο κάποιες φορές για πρόβα και να διαλέξουμε το ύφασμα και το στιλ. Μου έδειξε όλα αυτά τα υφάσματα και όλα τα φορέματα που έχει κάνει ποτέ. Είδαμε όλα τα tops, τα στιλ, τα φερμουάρ και ήταν μια πολύ διασκεδαστική εμπειρία”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπέλα Χαντίντ: Δοκιμάζει ένα νέο hair look και μας αρέσει πολύ!

Λίλι Κόλινς: Το απόλυτο inspo για την άνοιξη!