in

Αυτά είναι τα 2+1 beauty secrets της Katie Holmes

Όπως κάθε γυναίκα, έτσι κι η Katie Holmes έχει τα δικά της beauty μυστικά, που ακολουθεί πιστά τα τελευταία χρόνια.

Η γνωστή ηθοποιός φημίζεται για το αψεγάδιαστο δέρμα της και τη λαμπερή επιδερμίδα του προσώπου της, που πάντα αποτελεί σημείο αναφοράς.

Θέλετε να μάθετε κι εσείς τα μικρά μυστικά της;

Νερό

Σε διάφορες συνεντεύξεις της, έχει πει πως ξεκινάει κάθε πρωί την ημέρα της με ένα μεγάλο ποτήρι με νερό -μερικές φορές προσθέτει και λίγο λεμόνι- κι αυτό είναι και το μεγαλύτερο μυστικό της, που της χαρίζει ενυδατωμένο δέρμα. Από εκεί και πέρα, δεν ξεχνάει και στη διάρκεια της ημέρας να πίνει αρκετά ποτήρια νερό, προκειμένου να παραμένει λαμπερή.

Λαχανικά

Εξίσου σημαντική, είναι η διατροφή της καθώς ως γνωστόν το δέρμα μας πολλές φορές είναι ο “καθρέπτης” αυτών που καταναλώνουμε. Η καθημερινότητά της λοιπόν περιλαμβάνει πολλά φρέσκα λαχανικά, που συνδυάζονται είτε με κρέας, είτε με ψάρι. Αγαπάει τις πράσινες σαλάτες και τις επιλέγει ακόμη και για το πρωινό της γεύμα.

Υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ προσφέρει στο δέρμα όλα όσα χρειάζεται για να διατηρείται λαμπερό κι ενυδατωμένο, γι’ αυτό κι η χολιγουντιανή ηθοποιός δεν το παραλείπει ποτέ. Αντιθέτως, αποτελεί βασικό step της beauty routine της διαχρονικά και συγκεκριμένα, επιλέγει κυρίως serum κι ορούς που δίνουν ένα extra boost στην επιδερμίδα της.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Kylie Jenner: Αυτή είναι η καθημερινή διατροφή της

4+1 συνταγές για να φτιάξετε τα πιο λαχταριστά smoothies με μήλο