in

Αντζελίνα Τζολί: Γίνεται (ξανά) η φωνή των αδύναμων γυναικών

Η Αντζελίνα Τζολί είναι μία γυναίκα που έχει αφιερώσει τη ζωή της τα τελευταία χρόνια στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα.

Κυρίως, η πασίγνωστη ηθοποιός στέκεται στο πλευρό γυναικών που βρίσκονται στο περιθώριο, ενώ πριν από μερικούς μήνες δημιούργησε και το δικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από τον οποίο μοιράζεται σημαντικές ιστορίες.

Αυτή τη φορά, η Τζολί δημοσιοποίησε την προσωπική επιστολή που της έστειλε μια γυναίκα από το Αφγανιστάν, ζητώντας από τους followers της να μην ξεχνούν όσα συμβαίνουν στη χώρα από τους Ταλιμπάν.

“Μια νεαρή γυναίκα από το Αφγανιστάν μου έστειλε αυτό το γράμμα. Προστατεύω την ταυτότητά της αλλά δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει στο σχολείο από τότε που οι Ταλιμπάν πήραν την εξουσία”, ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

“Νιώθω ότι οι γυναίκες δεν έχουν δικαίωμα να μιλήσουν ή να πατήσουν το πόδι. Τα δικαιώματα των γυναικών τους αφαιρέθηκαν και δεν τους επιτρέπεται να κάνουν τίποτα στη χώρα. Πριν λίγες εβδομάδες οι Ταλιμπάν συνέλαβαν δύο γυναίκες που ύψωσαν τις φωνές τους για να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους και ελευθερία.

Παρακαλώ σημείωστε ότι αυτό συμβαίνει στο Αφγανιστάν, όπου παίρνουν τις νέες γυναίκες το βράδι από τα σπίτια τους υπό την απειλή όπλου και εξαφανίζονται ενώ νέοι περιορισμοί τους επιβάλλονται καθημερινά. Παρακαλώ εξασφαλίστε ότι δεν θα ξεχαστούν”, ανέφερε η γυναίκα στην επιστολή της.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καμίλα Πάρκερ: Αυτό είναι το ιδιαίτερο παρατσούκλι της

Μπιγιόνσε: Το νέο hair look που της πηγαίνει πολύ!