in

Vegan κριθαρότο: H must-try συνταγή για το καλοκαίρι

Είστε λάτρεις των ζυμαρικών και πλέον ακολουθείτε μία vegan διατροφή;

Ένα πεντανόστιμο κριθαρότο, είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να το δοκιμάσετε κι εμείς, σας παρουσιάζουμε σήμερα την πιο νόστιμη κι εύκολη συνταγή!

Υλικά

1 πακέτο κριθαράκι
2 κολοκυθάκια
3 πιπεριές
1 κρεμμύδι
1 λίτρο ζωμός λαχανικών
ελαιόλαδο
80 ml σόγια
πιπέρι

Εκτέλεση

Ξεκινήστε, κόβωντας τα κολοκυθάκια και τις πιπεριές σε κύβους και το κρεμμύδι σε μικρές φέτες. Ρίξτε σε μία κατσαρόλα 4 κ.σ. ελαιόλαδο και προσθέστε σε αυτήν το κριθαράκι. Σοτάρετε σε μέτρια φωτιά για 7-8 λεπτά.

Σε άλλο τηγάνι, σοτάρετε τα λαχανικά που έχετε κόψει για 6-7 λεπτά. Στη συνέχεια “σβήστε” τα με τη σόγια και προσθέστε στο τηγάνι το κριθαράκι. Ρίξτε μία κουταλιά από τον ζωμό κι ανακατέψτε καλά, μέχρι να απορροφηθεί τελείως και να βράσει το κριθαράκι.

Καλή απόλαυση!

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αφυδατωμένα άκρα; Αυτή είναι η απόλυτη λύση

Blake Lively: Ανακαλύψτε τα αγαπημένα της διατροφικά tips